Nu kommer Surface Pro og Surface Studio til Danmark

Denne sommer lander både Surface Pro og Surface Studio i Danmark. Se priser og datoer her.

Surface Pro (Foto: Microsoft)

Surface Pro (Foto: Microsoft)

I efteråret introducerede Microsoft den professionelle desktopcomputer Surface Studio, men det var uklart hvordan det stod til med de danske priser og en dansk lancering. Men nu er der godt nyt.

Microsoft oplyser, at Surface Studio vil kunne leveres den 15. juni 2017. Priserne starter fra 27.099 kroner. Vil du have topmodellen med 32 GB RAM, 2 TB plads og 4 GB GPU skal du af med 38.199 kroner. Læs mere om konfigurationerne på Surface Studio på Microsofts webshop.

- Læs mere om Surface Studio

Hvis du vil have den nyeste Surface tabletcomputer er der også godt nyt. Surface Pro lander ligeledes i Danmark den 15. juni 2017. Priserne her starter på 7.299 kroner.

Microsofts nyeste bærbare computer, Surface Book, er også nået til Danmark. Det skete den 20. april 2017. Prisen starter omkring 13.000 kroner, men så får du også en ret cool Windows 10 baseret bærbar computer i høj kvalitet.

- Mere om Surface Book

Mere til historien

Danmark er ikke det eneste land der kan se frem til Surface Studio. Også lande som Norge, Sverige, Tyskland, Storbritannien m.fl. vil få produktet på hylderne.

Microsoft på vej med ”Xbox-butik” til mobilen

Microsoft vil gerne tilbyde spil til gamere på smartphones, men opkøbet af Activision Blizzard er afhængig af dette.

(mere…)
Her er genvejen du mangler i Word

TIP: Sådan indsætter du tekst i Microsoft Word uden formatering -paste plain text  - er her endelig.

(mere…)
Forskning: Mindre skærmtid = færre konflikter

Mindre skærmtid til børn med ADHD giver bedre trivsel og færre konflikter i hjemmet. Børn uden ADHD kan måske også hjælpes.

(mere…)
Kan Microsoft give Google en mavepuster?

KOMMENTAR: 100 millioner brugere om dagen. Microsoft har teknologien til at ryste Google. Det bliver et helt nyt internet og ”SEO” er snart fortid.

(mere…)
Etik og AI er besværligt – fyrer vigtigt team

Microsoft har afsat et vigtigt team.

(mere…)
Microsoft garanterer Sony vigtig licens

En licensaftale mellem Microsoft og Sony er på bordet for at berolige konkurrencemyndighederne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram