Nu kommer Surface Pro og Surface Studio til Danmark

23

Denne sommer lander både Surface Pro og Surface Studio i Danmark. Se priser og datoer her.

Surface Pro (Foto: Microsoft)
Surface Pro (Foto: Microsoft)

I efteråret introducerede Microsoft den professionelle desktopcomputer Surface Studio, men det var uklart hvordan det stod til med de danske priser og en dansk lancering. Men nu er der godt nyt.

Microsoft oplyser, at Surface Studio vil kunne leveres den 15. juni 2017. Priserne starter fra 27.099 kroner. Vil du have topmodellen med 32 GB RAM, 2 TB plads og 4 GB GPU skal du af med 38.199 kroner. Læs mere om konfigurationerne på Surface Studio på Microsofts webshop.

Læs mere om Surface Studio

Hvis du vil have den nyeste Surface tabletcomputer er der også godt nyt. Surface Pro lander ligeledes i Danmark den 15. juni 2017. Priserne her starter på 7.299 kroner.

Microsofts nyeste bærbare computer, Surface Book, er også nået til Danmark. Det skete den 20. april 2017. Prisen starter omkring 13.000 kroner, men så får du også en ret cool Windows 10 baseret bærbar computer i høj kvalitet.

Mere om Surface Book

Mere til historien

Danmark er ikke det eneste land der kan se frem til Surface Studio. Også lande som Norge, Sverige, Tyskland, Storbritannien m.fl. vil få produktet på hylderne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer