Microsoft vil relancere “dark mode” til Outlook

Inden længe bliver det igen muligt at læse mails på mørk baggrund i webudgaven af Outlook.

Sådan ser Outlook.com ud i dag, men i fremtiden kan man vælge en mere mørk brugerflade. (Foto: Microsoft / The Verge)

Sort er det nye sort. Sådan lyder konklusionen, hvis man skal tro den seneste tids tendens til at lave mørke brugerflader. Og den konklusion får nu flere ben at gå på.

Nu melder Microsoft, at software-gigantens mailtjeneste, Outlook.com (den webbaserede Outlook mail, red.), også kommer til at understøtte “dark mode”. Det skriver MSPowerUser med reference til en blogpost i Outlooks fora.

LÆS OGSÅMacOS Mojave får dark mode

Det er ikke første gang, at Microsoft snakker om “dark mode” og Outlook i samme blogindlæg. Sidste år viste Microsoft i forbindelse med halloween en tidlig udgave af dark mode til Outlook.

I den seneste blogopdatering understreger én af de ansatte ved Microsoft dog, at det var en meget tidlig version af dark mode til Outlook.com, som blev vist frem i fjor.

Microsoft er langt fra den eneste software-gigant, der satser på mørke grafiske brugerflader. For nylig præsenterede Apple sin kommende udgave af styresystemet til Mac kaldet macOS Mojave. Én af de nye funktioner er blandt andre et “dark mode” til hele styresystemet. Det inkluderer altså standardprogrammer som Mail, Noter og Pages.

Efter Gmail-opgradering – Microsoft viser det nye Outlook til desktop og mobil

Også på mobiler har man i et stykke tid snakket om “dark mode”. Med OnePlus 3 i 2016 lancerede OnePlus deres bud på et “dark mode” til Android. Google og deres videotjeneste YouTube understøtter i øvrig også en mørkere brugerflade. Den fandt vej til platformen i sommeren 2017. Det skrev Lifehacker.

Microsoft oplyser selv, at “dark mode” til Outlook.com er lige på trapperne. Men hvornår brugerne kan sende mails via en mørk brugerfalde vides dog ikke endnu.

Mere til historien

Microsoft har i lang tid understøtter en slags “dark mode” i Windows. Den har dog ikke været gældende for hele operativsystemet. Løbende er programmer så blevet opdateret til “dark mode”, og nu er turen kommet til Outlook i webversionen.

Microsoft på vej med ”Xbox-butik” til mobilen

Microsoft vil gerne tilbyde spil til gamere på smartphones, men opkøbet af Activision Blizzard er afhængig af dette.

(mere…)
Her er genvejen du mangler i Word

TIP: Sådan indsætter du tekst i Microsoft Word uden formatering -paste plain text  - er her endelig.

(mere…)
Kan Microsoft give Google en mavepuster?

KOMMENTAR: 100 millioner brugere om dagen. Microsoft har teknologien til at ryste Google. Det bliver et helt nyt internet og ”SEO” er snart fortid.

(mere…)
Etik og AI er besværligt – fyrer vigtigt team

Microsoft har afsat et vigtigt team.

(mere…)
Microsoft garanterer Sony vigtig licens

En licensaftale mellem Microsoft og Sony er på bordet for at berolige konkurrencemyndighederne.

(mere…)
Outlook er nu gratis

Microsoft gør deres mest eftertragtede app gratis.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram