Næste stop er Huawei Mate 30

7

Kasserne med Huawei P30’erne er ikke tørre fra samlebåndet, inden snakken falder på det næste store Huawei-lancering.

Huawei P30 og P30 Pro er netop blevet tilgængelige i butikkerne. Huawei P30 Lite følger inden længe, men Huawei er allerede i fuld gang med at færdiggøre deres næste store produkt til lancering.

Ifølge GSMarena, men kilde i en site fra Malaysia, er Huawei nået til den interne testfase med Mate 30.

Det har en Huawei repræsentant med navnet Bruce Li udtalt. Han fortæller desuden, at testfasen ventes at vare fem til seks måneder. Ifølge Bruce Li skal vi forvente en lancering i september eller oktober.

Oplysningerne er ikke overraskende. Lanceringsvinduet for Mate-serien er typisk i efteråret. Den 16. oktober 2018 skrev jeg de første artikler om Huawei Mate 20 Pro. Så mon ikke at næste stop er Huawei Mate 30 i oktober 2019? Det er i hvert fald et godt gæt.

Huawei Mate 30 ventes at lancere med chipsettet Kirin 985 fra HiSilicon, Huaweis egen chipenhed.

Mate 20 Pro samt P30 Pro (og P30) kører begge på Kirin 980 chipsettet, men til efteråret kommer der sandsynligvis endnu mere power på beregningerne. Det plejer i hvert fald ikke at gå den modsatte vej.

Får den sikker godkendelse?

Det bliver interessant hvordan Huawei vil håndtere den biometriske genkendelse af brugeren i Mate 30. Mate 20 Pro har ansigtsgenkendelse med et sikkerhedsniveau svarende til hvad der findes på iPhone X-serien med Face ID.

Ansigtsgenkendelsen kan altså ikke snydes med et foto. Blandt andet derfor kan metoden bruges til sikker oplåsning og beskyttelse af personlige data.

Huawei P30-serien har 2D-ansigtsgenkendelse, hvilket er et skridt tilbage i forhold til topmodellen fra efteråret.

Derfor er det spændende hvilken metode Huawei fremadrettet vil vælge.

I Huawei P30 og P30 Pro satses der på in-screen fingeraftrykslæser til sikker genkendelse. På ALLE telefoner jeg tidligere har testet (Samsung, OnePlus, Nokia ect.), fungerer metoden temmelig dårligt. P30 Pro overrasker (heldigvis). In-screen sensoren er overraskende præcis.

Køber du en Huawei P30 Lite får du en fysisk fingeraftrykslæser, der er placeret på bagsiden af telefonen.

Jeg følger naturligvis de kommende lanceringer fra Huawei, og skriver om det her på MereMobil.dk.

Første kig på Huawei P30 Pro

Mere til historien

Huawei P30 Lite har Huawei foreløbigt været ret stille omkring, da den først ventes i butikkerne en ad maj måned. Huawei vil nok gerne holde fokus på P30 og P30 Pro lige nu. 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer