Huawei P30 og P30 Pro er allerede i butikkerne nu

Huawei har netop lanceret deres nye smartphones ved en stor event i Paris. Helt overraskende kan P30 og P30 Pro købes med det samme.

Huawei P30 Pro
Huawei P30 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Huawei har netop på scenen i Paris afsløret deres nyeste topmodeller for dette forår, Huawei P30 og P30 Pro, for offentligheden.

Oftest er et af de mest stillede spørgsmål, hvornår telefonen så er klar i handlen. Og til det kan Huawei faktisk svare, at det er den allerede i dag fra klokken 16.00. Her kan du nemlig købe de nye modeller hos teleselskaber i hele landet.

Huawei P30 Pro – Vildt! Op til 50x zoom

Dette er anderledes end det plejer at være. Normalt er det forsalget, som starter enten efter præsentationen eller få dage efter. Men med P30 og P30 Pro er det altså den officielle salgsstart. Så du kan rent faktisk allerede i aften få den nye topmodel i hænderne.

Hos flere telebutikker landet over får du netop nu Huawei Watch GT med i købet. Dette gælder hos teleselskabet Telia og 3 indtil senest den 7. april. Huawei Watch GT har en værdi på 1.899 kroner.

Hvis ikke du bor i nærheden af en telebutik, så kan du selvfølgelig også købe Huawei P30 og P30 Pro online hos langt de fleste mobilforhandlere i Danmark.

Teleselskabet 3 oplyser til MereMobil.dk, at det er et begrænset antal, som kan købes i deres fysiske butikker fra i dag. Og de forventer at kunne levere fra uge 14, hvis man køber P30 og P30 Pro online.

Det koster Huawei P30 og P30 Pro

Huawei P30 Pro
Huawei P30 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Er du interesseret i Huawei P30 og P30 Pro, så koster de fra 5.299 kroner for Huawei P30 med 128 GB og 6 GB RAM, mens den dyreste variant af P30 Pro koster 7.499 kroner.

Det er modellen med 8 GB RAM og 256 GB hukommelse. Priserne er uden abonnement.

Huawei P30 Pro og P30 – pris og tilgængelighed

Alle udgaver kan fås i farverne Black, Breathing Crystal og Aurora.

Første kig på Huawei P30 Pro

Mere til historien

Op mod denne store event i Paris har der været lækket oplysninger om, at en Sonos One og en trådløs oplader ville medfølge. Dette gælder altså ikke på det danske marked. Her får man Huawei Watch GT med hos en række teleselskaber.

Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
OnePlus 10 Pro klar i handlen

Den længe ventede topmodel fra OnePlus er klar i handlen og kan købes hos stort set alle forhandlere. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
iPhone SE (2022) kan forudbestilles nu

Apple præsenterede tidligere på ugen den nye generation af iPhone SE (2022). Nu kan du forudbestille dit eksemplar.

(mere…)
Nu kan du købe Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22-serien kan købes fra i dag. Få overblikket her.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 kommer i februar

Invitationerne er ikke sendt ud, men en Samsung-talsperson har angiveligt bekræftet, at Galaxy S22 præsenteres den 8. februar 2022.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram