Huawei P30 og P30 Pro er allerede i butikkerne nu

2

Huawei har netop lanceret deres nye smartphones ved en stor event i Paris. Helt overraskende kan P30 og P30 Pro købes med det samme.

Huawei P30 Pro
Huawei P30 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Huawei har netop på scenen i Paris afsløret deres nyeste topmodeller for dette forår, Huawei P30 og P30 Pro, for offentligheden.

Oftest er et af de mest stillede spørgsmål, hvornår telefonen så er klar i handlen. Og til det kan Huawei faktisk svare, at det er den allerede i dag fra klokken 16.00. Her kan du nemlig købe de nye modeller hos teleselskaber i hele landet.

Huawei P30 Pro – Vildt! Op til 50x zoom

Dette er anderledes end det plejer at være. Normalt er det forsalget, som starter enten efter præsentationen eller få dage efter. Men med P30 og P30 Pro er det altså den officielle salgsstart. Så du kan rent faktisk allerede i aften få den nye topmodel i hænderne.

Hos flere telebutikker landet over får du netop nu Huawei Watch GT med i købet. Dette gælder hos teleselskabet Telia og 3 indtil senest den 7. april. Huawei Watch GT har en værdi på 1.899 kroner.

Hvis ikke du bor i nærheden af en telebutik, så kan du selvfølgelig også købe Huawei P30 og P30 Pro online hos langt de fleste mobilforhandlere i Danmark.

Teleselskabet 3 oplyser til MereMobil.dk, at det er et begrænset antal, som kan købes i deres fysiske butikker fra i dag. Og de forventer at kunne levere fra uge 14, hvis man køber P30 og P30 Pro online.

Det koster Huawei P30 og P30 Pro

Huawei P30 Pro
Huawei P30 Pro (Foto: MereMobil.dk)

Er du interesseret i Huawei P30 og P30 Pro, så koster de fra 5.299 kroner for Huawei P30 med 128 GB og 6 GB RAM, mens den dyreste variant af P30 Pro koster 7.499 kroner.

Det er modellen med 8 GB RAM og 256 GB hukommelse. Priserne er uden abonnement.

Huawei P30 Pro og P30 – pris og tilgængelighed

Alle udgaver kan fås i farverne Black, Breathing Crystal og Aurora.

Første kig på Huawei P30 Pro

Mere til historien

Op mod denne store event i Paris har der været lækket oplysninger om, at en Sonos One og en trådløs oplader ville medfølge. Dette gælder altså ikke på det danske marked. Her får man Huawei Watch GT med hos en række teleselskaber.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer