Huawei på vej med Mate 20 Pro i nye fede farver

0

RYGTE: Huawei Mate 20 Pro var et af højdepunkterne i 2018. Nu skriver vi 2019 og Huawei vil her holde gang i Mate 20 Pro. Nye farver er på vej.

Huawei Mate 20 Pro i Fragrant Red – lækket billede (Kilde: GSMArena.com)

Huawei Mate 20 Pro blev en af de rigtigt spændende lanceringer sidste år. Mate 20 Pro har også været medvirkende til, at Huawei rundede mere end 200 millioner solgte smartphones i 2018.

På ganske få måneder er Huawei Mate 20 Pro blevet solgt i over 5 millioner eksemplarer.

Huawei har solgt over 200 millioner smartphones

Videoen hvor vi tog et første kig på Mate 20 Pro blev den fjerde mest sete i årvores YouTube-kanal. Og det blev den anden mest læste anmeldelse i år trods det, at telefonen først kom på markedet i starten af oktober.

De 10 mest læste anmeldelser i 2018

2019 byder også på nyt om Mate 20 Pro, i hvert fald hvis man skal tro rygterne. Det ser ud ti, at Mate 20 Pro vil blive lanceret i nye farver. Ifølge kilder til GSMarena.com, så vil mobilen komme i både en Fragrant Red og en Cornet Blue. Bliver dette en realitet vil telefonen i alt være lanceret i syv forskellige farvevarianter.

Den røde variant ventes at blive lanceret den 5. februar 2019. Om den blå lanceres samme dato er uvist. Det er også uvist, om de nye farver er eksklusivt til det kinesiske marked.

ANMELDELSE: Huawei Mate 20 Pro – slår sig selv og Samsung

Om Mate 20 Pro vil blive lanceret i Fragrant Red og Cornet Blue på det danske marked er altså uvist. Men MereMobil.dk holder dig opdateret, hvis Huawei Danmark melder noget ud omkring dette.

Mere til historien

I Danmark kan du på nuværende tidspunkt købe Mate 20 Pro i farverne sort, blå eller Twilight.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer