Huawei på vej med Mate 20 Pro i nye fede farver

RYGTE: Huawei Mate 20 Pro var et af højdepunkterne i 2018. Nu skriver vi 2019 og Huawei vil her holde gang i Mate 20 Pro. Nye farver er på vej.

Huawei Mate 20 Pro i Fragrant Red – lækket billede (Kilde: GSMArena.com)

Huawei Mate 20 Pro blev en af de rigtigt spændende lanceringer sidste år. Mate 20 Pro har også været medvirkende til, at Huawei rundede mere end 200 millioner solgte smartphones i 2018.

På ganske få måneder er Huawei Mate 20 Pro blevet solgt i over 5 millioner eksemplarer.

Huawei har solgt over 200 millioner smartphones

Videoen hvor vi tog et første kig på Mate 20 Pro blev den fjerde mest sete i årvores YouTube-kanal. Og det blev den anden mest læste anmeldelse i år trods det, at telefonen først kom på markedet i starten af oktober.

De 10 mest læste anmeldelser i 2018

2019 byder også på nyt om Mate 20 Pro, i hvert fald hvis man skal tro rygterne. Det ser ud ti, at Mate 20 Pro vil blive lanceret i nye farver. Ifølge kilder til GSMarena.com, så vil mobilen komme i både en Fragrant Red og en Cornet Blue. Bliver dette en realitet vil telefonen i alt være lanceret i syv forskellige farvevarianter.

Den røde variant ventes at blive lanceret den 5. februar 2019. Om den blå lanceres samme dato er uvist. Det er også uvist, om de nye farver er eksklusivt til det kinesiske marked.

ANMELDELSE: Huawei Mate 20 Pro – slår sig selv og Samsung

Om Mate 20 Pro vil blive lanceret i Fragrant Red og Cornet Blue på det danske marked er altså uvist. Men MereMobil.dk holder dig opdateret, hvis Huawei Danmark melder noget ud omkring dette.

Mere til historien

I Danmark kan du på nuværende tidspunkt købe Mate 20 Pro i farverne sort, blå eller Twilight.

Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram