Her er Huawei P30 Lite - den billigste P30'er

Huawei er ikke meget for at komme med oplysninger om P30 Lite, men oplysningerne ligger frit på nettet

Huawei P30 Lite
Huawei P30 Lite (Foto: Huawei)

Det er efterhånden ved at være alment, at de store mobilproducenter lancerer tre typer mobiler, en stor, en almindelig og en billig.

Vi har allerede dækket lanceringen af Huawei P30 og P30 Pro intenst. Der manglede dog en i søskendeflokken, nemlig Huawei P30 Lite.

Selvom vi ikke har hørt om Huawei P30 Lite ved eventen, så er den bestemt ikke glemt. Faktisk er den allerede ude i butikker på Filippinerne, skriver GSMArena.com.

Huawei P30 Pro og P30 – pris og tilgængelighed

Hjemmesider som Abenson og Shopee har telefonen til salg, med afsendelse fra den 4. april 2019. Prisen er på 320 dollars.

Specifikationer på Huawei P30 Lite

Specifikationerne på Huawei P30 Lite er ikke just dårlige.

CPU'en er en Kirin 710 (12 nm), Octa-core (4x2.2 GHz Cortex-A73 & 4x1.7 GHz Cortex-A53).

Hukommelsen og lagringspladsen er på 6 GB RAM og 128 GB. Der står i specifikationerne ikke noget om, her er der ikke skrevet noget muligheden for udvidelse med SD-kort. De to andre produkter i P30-serien benytter da også NM-card, Huaweis eget hukommelseskort.

Kameraet er et triple-kamera med 24 megapixels som hovedkamera, 8 megapixels vidvinkel og 2 megapixels dybdesensor. Selfiekameraet er på 32 megapixels i en waterdrop-notch. Notchen ser vi også på Huawei P30 og P30 Pro.

Skærmen er en 6.15 tommer LCD med fuld HD+ opløsning og en ratio på 19.5:9.

Huawei P30 Pro bliver leveret med Android 9.0 og EMUI 9.0.1 oven på. Batteriet er på 3.340 mAh og understøtter 18 watt hurtigopladning.

Huawei P30 og P30 Pro er allerede i butikkerne nu

Portene er USB-C samt 3,5 mm jackstik. P30 Lite understøtter Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, men kun Bluetooth 4.2. Der er ikke udsigt til at den har NFC.

Bagsiden ligner plastik eller glas. Farverne på Huawei P30 Lite er; hvid, sort og blå.

Den danske pris og tilgængelighed er uvist, men MereMobil.dk følger op når vi hører mere fra Huawei.

Huawei i Danmark har aktuelt ingen kommentarer til Huawei P30 Lite.

Huawei Lite modellerne

Lite modellen i P-serien er henvendt til dem som gerne vil have en ny mobil, men er villige til at gå på kompromis ned kamera og ydelse.

Huawei P30 Lite kan sagtens blive en storsællert. Prisen er god og ydelsen bliver stadig bedre og bedre i forhold til sidste års model.

Prisen på sidste års model lå på 2.799 kroner, mon ikke P30 Lite vil befinde sig i dette prisleje også?

Mere til historien

Den helt store model indenfor P30-serien, er helt klart P30 Pro. Med mulighed for op til 50x digital-zoom og 5x optisk-zoom, så er den en storspiller i kampen om at være det bedste kamera på markedet.

Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram