Så vildt mange iPhones er i brug netop nu

Afsløring: Apple har for første gang afsløret hvor mange iPhones der netop nu er online på mobilnetværkene.

Apple har for første gang afsløret, hvor mange iPhone-brugere der netop nu er på verdensplan.

Den aktive base af iPhones var mere end 900 millioner enheder ved udgangen af december 2018. Inden for de seneste 12 måneder er mængden af aktive iPhones steget med 75 millioner enheder.

Det fortalte Luca Maestri, Apples CFO, ved offentliggørelsen af regnskabet.

Tallene blev ikke uddybet nærmere.

Luca Maestri sagde videre, at Apple planlægger fremadrettet, på jævnlig basis, at afsløre antallet af aktive enheder.

Tidligere har Apple fortalt, hvor mange iOS-enheder de har solgt i et kvartal. Men det er første gang, at Apple fortæller hvor mange iPhones, der er i brug rundt om i verden. Det konkrete styksalg af enheder, offentliggør Apple ikke længere.

Samlet havde Apple 1.4 milliarder aktive enheder på verdensplan i fjerde kvartal 2018 (oktober, november, december). Tallet dækker iPhones såvel som iPads og Mac-computere.

Apple oplyste i forbindelse med lanceringen af den seneste iPad Pro, at de havde solgt mere end 400 millioner iPads igennem årene.

Den seneste iPad Pro model har vi anmeldt på MereMobil.dk. Køber du et tastatur til iPad Pro, bliver den til en særdeles kraftig bærbar computer. Læs anmeldelsen af iPad Pro 2018 her.

Hvad 2019 byder på i forhold til iPhones er uvist, men sikkert er det dog, at der forventes mindst tre nye modeller. Det ventes også, at alle 2019-iPhones vil have OLED-skærme.

Apple har ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer om dette års iPhone-modeller.

Hvor mange smartphones der sælges på det danske mobilmarked om året er hemmeligholdt.

BAGGRUND: Disse 3 overraskende facts om mobilsalget kender du ikke

Mere til historien

Det kom også frem, at Apple vil sænke prisen på iPhones og i stedet prissætte dem ud fra de enkelte markeder. Som det er i dag tages der ikke hensyn til, at eksempelvis den tyrkiske lira er faldet med 33 procent i forhold til den amerikanske dollar i år.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
31 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram