De nye iPhones får alle fede skærme

9

RYGTE: Apples 2019-iPhones siger helt farvel til den kedelige skærmtype. Alle tre iPhones får fede skærme.

iPhone Xs Max podcast
iPhone (Foto: MereMobil.dk)

Der florerer allerede nu en række rygter og spekulationer om dette års iPhone-modeller. Tidligere har det forlydt i blandt andet The Wall Street Journal, at dette års ”iPhone Max” kommer med et triple-kamera.

Nu forlyder det så, at alle modeller i år vil komme med OLED-skærme. Sidste år kom iPhone Xr med en LED-skærm. Dette rygte virker til, at formentlig have en del kød på sig.

Allerede i maj 2018 skrev vi første gang, at 2019-modellerne udelukkende ville blive med OLED-skærme. Det skriver Pocketnow.com.

Her er fordelene og ulemperne ved LCD og OLED mobilskærme

USB-C rygtes også at være en del af årets iPhone-modeller.

Apple arbejder på USB-C til iPhone

Det er stadigvæk uvist, hvordan dette års iPhones adskiller sig fra sidste års. Der er endnu ikke kommet så mange rygter omkring specifikationer og design. Men sikkert er det, at det vil komme i takt med vi nærmer os lanceringen.

Apple har ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer, hvilket de aldrig gør. Derfor er det blot at væbne sig med tålmodighed til der er officielle oplysninger ude.

Holder Apple sig til tidligere års planer så vil de først omkring september 2019 offentliggøre nye iPhones.

Apple: Vi har solgt færre iPhones end forventet

Indtil da må du vente og gætte på, hvordan de nye modeller bliver. Der er nævnt hurtigere trådløs opladning og større batterier, som en af nyhederne. Disse rygter er absolut heller ikke urealistiske. Generelt er det sådan, at nyere modeller opgraderes på de fleste parametre med 20-30 procent.

Sikkert er det dog, at vi på MereMobil.dk vil holde dig opdateret.

Mere til historien

Der florerer rygter om, at Apple i 2019 vil lancere en ny iPad Mini, hvilket vil bringe dette produkt op på femte generation. Om der er hold i disse rygter vil tiden vise.

Læs også:
Atea er droppet som Apple-partner

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer