Motorola har en temmelig sej bøjelig smartphone i støbeskeen

Du skal snart bruge din smartphone helt anderledes. Se koncept-billeder af Motorolas tanker om en bøjelig smartphone. Det ser cool ud.

Motorola-foldable-concept
Mockup af en foldbar Motorola smartphone – lavet ud fra tegningerne fra Motorolas patentansøgning (Foto: Letsgodigital)

Motorola vil også være med på den nye bølge; bøjelige og fleksible smartphones. Vi har allerede beskrevet rygterne om en 2019-version af Motorola Razr, der inden i skallerne vil have en bøjelig skærm, men det stopper ikke her.

Den 10. januar 2019 har Motorola indgivet en patentansøgning på en bøjelig enhed. Eller som det beskrives: ”Deformable electronic device with methods and systems for controlling the deformed user interface”

Det skriver Letsgodigital.

RETROVIDEOHusker du Motorola Razr?

Når enheden er foldet, ligger skærmen rundt om begge sider. Skærmdelen der ligger nedad er dog stadig aktiv. Ved at trække fingeren over ”bagsiden” kan der for eksempel scrolles i indholdet, der vises på den forresten og synlige del.

På forsiden vil en indikator vise hvor på bagsiden, at ens finger befinder sig.

Udover scroll-bevægelsen kan enheden også genkende andre bevægelser (gestures) som enkelt og dobbelttap, zoom-bevægelser, træk, slip m.v. Også tryk kan registreres.

Ligesom en computer, der kører med to skærme, kan indhold trækkes mellem ”skærmene”.

Patentet beskriver også to intelligente kameraer, der holder øje med brugerens ansigt og øjne, for at fastslå hvilken af skærmene, der kigges på.

Enheden kan desuden foldes helt ud så de to skærmhalvdele bliver til én stor.

Selvom Motorola, der ejes af Lenovo, ikke ligefrem er giganter i vores markedsområde, så har de tilsyneladende stadig spændende innovation i posen.

Spørgsmålet er nu hvor meget af patentansøgningen, som bliver til virkelighed. Interessant ser det i hvert fald ud.

Billederne i artiklen er et mockup som Letsgodigital har skabt. Der er IKKE tale om rigtige produktbilleder af Motorolas bøjelige smartphone. Du kan se tegningerne fra ansøgningen her.

Motorola Moto G7 – de seneste rygter på ét sted

Mere til historien

Samsung er også på vej med deres bud på en bøjelig smartphone. Samsung har bekræftet, at de på Mobile World Congress vil fremvise deres bud på en smartphone, der kan bøjes eller foldes.

Motorola Edge 50 Pro test | Udfordrer men scorer ikke

TEST: Prisen er rimelig, men udførelsen og brugeroplevelsen har udfordringer. Læs min test af Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Motorola Edge 50-serien – pris og tilgængelighed

PRISERNE: Fra Pro til Ultra. Her er hvad du skal vide om de danske priser på den nye Moto Edge 50-serie.

(mere…)
Her er Motorolas nye prisvenlige edge-serie

OVERBLIK: Motorola er klar med 3 nye telefoner, hvor alle kan være med. Priserne virker ret rimelige og specifikationerne ser fine ud.

(mere…)
Moto Edge 50-serien – dette skal du forvente

Motorola har bekræftet, at de i næste uge vil afsløre den nye Moto Edge 50-serie. Få detaljerne her.

(mere…)
Motorola Edge 50 Pro er snart klar i Europa

En ny topmodel fra Motorola er umiddelbart på vej til lancering i vores markedsområde. Læs mere om Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Motorola på vej med nyt flagskib

En ny topmodel er på vej fra Motorola med masser af AI-features og fede specifikationer. Læs mere om Motorola Edge 50 Pro her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram