Motorola har en temmelig sej bøjelig smartphone i støbeskeen

1

Du skal snart bruge din smartphone helt anderledes. Se koncept-billeder af Motorolas tanker om en bøjelig smartphone. Det ser cool ud.

Motorola-foldable-concept
Mockup af en foldbar Motorola smartphone – lavet ud fra tegningerne fra Motorolas patentansøgning (Foto: Letsgodigital)

Motorola vil også være med på den nye bølge; bøjelige og fleksible smartphones. Vi har allerede beskrevet rygterne om en 2019-version af Motorola Razr, der inden i skallerne vil have en bøjelig skærm, men det stopper ikke her.

Den 10. januar 2019 har Motorola indgivet en patentansøgning på en bøjelig enhed. Eller som det beskrives: ”Deformable electronic device with methods and systems for controlling the deformed user interface”

Det skriver Letsgodigital.

RETROVIDEOHusker du Motorola Razr?

Når enheden er foldet, ligger skærmen rundt om begge sider. Skærmdelen der ligger nedad er dog stadig aktiv. Ved at trække fingeren over ”bagsiden” kan der for eksempel scrolles i indholdet, der vises på den forresten og synlige del.

På forsiden vil en indikator vise hvor på bagsiden, at ens finger befinder sig.

Udover scroll-bevægelsen kan enheden også genkende andre bevægelser (gestures) som enkelt og dobbelttap, zoom-bevægelser, træk, slip m.v. Også tryk kan registreres.

Ligesom en computer, der kører med to skærme, kan indhold trækkes mellem ”skærmene”.

Patentet beskriver også to intelligente kameraer, der holder øje med brugerens ansigt og øjne, for at fastslå hvilken af skærmene, der kigges på.

Enheden kan desuden foldes helt ud så de to skærmhalvdele bliver til én stor.

Selvom Motorola, der ejes af Lenovo, ikke ligefrem er giganter i vores markedsområde, så har de tilsyneladende stadig spændende innovation i posen.

Spørgsmålet er nu hvor meget af patentansøgningen, som bliver til virkelighed. Interessant ser det i hvert fald ud.

Billederne i artiklen er et mockup som Letsgodigital har skabt. Der er IKKE tale om rigtige produktbilleder af Motorolas bøjelige smartphone. Du kan se tegningerne fra ansøgningen her.

Motorola Moto G7 – de seneste rygter på ét sted

Mere til historien

Samsung er også på vej med deres bud på en bøjelig smartphone. Samsung har bekræftet, at de på Mobile World Congress vil fremvise deres bud på en smartphone, der kan bøjes eller foldes.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer