Apple Watch fortsat det mest solgte wearable

Apple Watch fastholder sin placering, som det førende smartwatch på markedet. Men de bliver åndet i nakken.

Markedsandelene og salgstallene for wearables ifølge IDC (Foto: IDC)

Markedsandelene og salgstallene for wearables ifølge IDC (Foto: IDC)

Apple har fastholdt deres position, som markedsleder i salget af wearables. I alt kunne Apple noterer sig for 4,7 millioner solgte eksemplarer af Apple Watches i sidste kvartal. Dermed har de en markedsandel på 17 procent på verdensplan. Ifølge tal fra analysefirmaet IDC.

Markedet er generelt i vækst. Der blev i andet kvartal 2017 solgt 26,4 millioner wearables, mens tallet er steget til 27,9 millioner i samme kvartal i år.

Lige i hælene på Apple er Xiaomi, som i årets andet kvartal har solgt en halv million enheder mindre end markedslederen.

Fitbit, Huawei og Garmin er et stykke bag Apple og Xiaomi. Mens Samsung er under ”andre”. Om det nye Samsung Galaxy Watch kan ændre på dette er uvist.

- Samsung Galaxy Watch - smartwatch med lang batteritid

Tallene viser dog, at der er fremgang i salget af wearables. Selvom det sker støt og roligt og altså ikke er et marked, som bevæger sig i lynets hast.

Vi har tidligere på måneden hørt, at Apples salg særligt er på Apple Watch Series 1. Hvor kun de der virkelig ønsker mobildataforbindelsen køber Series 3. Tallene er fra det amerikanske marked. Om det samme gør sig gældende på det danske marked er svært at vide. Det varede dog længe inden, at danskerne kunne gøre brug af Apple Watch Series 3 med mobildata.

Apple Watch Series 3 kom i øvrigt også til salg i refurbished versioner på Apples officielle hjemmeside. Disse kan ikke købes i Danmark.

Det ventes, at Apple vil lancerer Apple Watch Series 4 i næste uge. Apple afholder event onsdag den 12. september 2018. MereMobil.dk dækker selvfølgelig eventen.

- Apple Watch Series 4 - nyt Apple Watch lækket

Mere til historien

Google har oplyst, at det ikke bliver i år de lanceret "eget" smartwatch - så dermed vil de altså ikke blande sig i konkurrencen endnu. Google er dog med i wearable-kategorien ved, at de står bag Wear OS by Google platformen.

Apple Watch-brugere får for lidt søvn

God nat! Apple Watch-ejerne sover for lidt.

(mere…)
Flere sensorer på vej til Apple Watch

Et nyt patent indikerer, at Apple kan være på vej med ny måde at integrere sensorer i Apple Watch.

(mere…)
Apple klar med en masse nyt tilbehør

KORT NYT: Apple har sendt en masse nyt tilbehør på markedet til både iPhone, Apple Watch og AirTag.

(mere…)
Er Apple på vej med gennembrud for blodsukkermåling?

Målet er angiveligt blodsukkermåling i Apple Watch. Gennembrud på vej i udviklingen?

(mere…)
Xplora har lanceret nyt ur til børnene – X6Play

Der findes flere forskellige modeller af Xploras smartwatches til børn. Den nye topmodel hedder X6Play. Læs mere her.

(mere…)
Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram