Apple Watch fortsat det mest solgte wearable

2

Apple Watch fastholder sin placering, som det førende smartwatch på markedet. Men de bliver åndet i nakken.

Markedsandelene og salgstallene for wearables ifølge IDC (Foto: IDC)
Markedsandelene og salgstallene for wearables ifølge IDC (Foto: IDC)

Apple har fastholdt deres position, som markedsleder i salget af wearables. I alt kunne Apple noterer sig for 4,7 millioner solgte eksemplarer af Apple Watches i sidste kvartal. Dermed har de en markedsandel på 17 procent på verdensplan. Ifølge tal fra analysefirmaet IDC.

Markedet er generelt i vækst. Der blev i andet kvartal 2017 solgt 26,4 millioner wearables, mens tallet er steget til 27,9 millioner i samme kvartal i år.

Lige i hælene på Apple er Xiaomi, som i årets andet kvartal har solgt en halv million enheder mindre end markedslederen.

Fitbit, Huawei og Garmin er et stykke bag Apple og Xiaomi. Mens Samsung er under ”andre”. Om det nye Samsung Galaxy Watch kan ændre på dette er uvist.

Samsung Galaxy Watch – smartwatch med lang batteritid

Tallene viser dog, at der er fremgang i salget af wearables. Selvom det sker støt og roligt og altså ikke er et marked, som bevæger sig i lynets hast.

Vi har tidligere på måneden hørt, at Apples salg særligt er på Apple Watch Series 1. Hvor kun de der virkelig ønsker mobildataforbindelsen køber Series 3. Tallene er fra det amerikanske marked. Om det samme gør sig gældende på det danske marked er svært at vide. Det varede dog længe inden, at danskerne kunne gøre brug af Apple Watch Series 3 med mobildata.

Apple Watch Series 3 kom i øvrigt også til salg i refurbished versioner på Apples officielle hjemmeside. Disse kan ikke købes i Danmark.

Det ventes, at Apple vil lancerer Apple Watch Series 4 i næste uge. Apple afholder event onsdag den 12. september 2018. MereMobil.dk dækker selvfølgelig eventen.

Apple Watch Series 4 – nyt Apple Watch lækket

Mere til historien

Google har oplyst, at det ikke bliver i år de lanceret “eget” smartwatch – så dermed vil de altså ikke blande sig i konkurrencen endnu. Google er dog med i wearable-kategorien ved, at de står bag Wear OS by Google platformen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer