Samsung har indgået tæt partnerskab med Spotify

Spotify bliver standard-musiktjenesten på Samsung enheder fra TV til smarthøjttalere.

Daniel Ek, CEO, Spotify, præsenterer samarbejdet med Samsung

Daniel Ek, CEO, Spotify, præsenterer samarbejdet med Samsung i New York (Foto: MereMobil.dk)

Samsung har indgået et stort partnerskab med Spotify. Samarbejdet har et langt sigte, forlyder det.

Samarbejdet bringer Spotify ud på Samsungs portefølje af enheder fra TV over smartphones og tablets til den kommende smarthøjttaler Galaxy Home.

Idéen er en tæt integration, hvor brugerne let kan flytte afspilningen fra eksempelvis smartphonen til en Galaxy Home eller til en Samsung tv-skærm.

Spotify bliver desuden standardmusiktjenesten for Bixby. Når brugeren spørger Bixby efter en sang kigger den digitale assistent i Spotifys katalog.

I applikationen Samsung Music bliver Spotify desuden integreret, men det er uklart om Spotifys app kommer installeret som standard på Samsungs enheder. Dette ville dog være en helt naturlig udløber af samarbejdet.

Den fælles pressemeddelelse nævnes ikke noget om prisen for samarbejdet. Samarbejdet blev annonceret på Unpacked 2018 i Barclays Center, Brooklyn, New York, i forbindelse med præsentationen af Samsung Galaxy Note 9 og Samsung Galaxy Watch.

Nyheden blev præsenteret af Spotifys CEO Daniel Ek.

Fornyligt meddelte Warner Music Group, at de har solgt hele deres aktiepost i Spotify. Dermed realiserer Warner Music 504 millioner dollars. Sony har tidligere solgt halvdelen af sine aktier for 750 millioner dollars og den uafhængige label Merlin har også solgt alle deres aktier. Det fik de 125 millioner dollars for.

Om det store frasalg af aktier i Spotify har sammenhæng til samarbejdet med Samsung vides ikke.

LÆS OGSÅ: Spotify testes i en lightversion med færre funktioner

Mere til historien

Spotify har 180 millioner aktive brugere. Tallet inkluderer 83 millioner betalende abonnenter. Kataloget indeholder 35 millioner sange.

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram