Pangfarver og gammelt budskab skal gensælge Telmore

Støvet skal børstes af Telmore. Et cartoon- og milkshakeudtryk skal friske det kendte teleselskab op.

I året (2018) der markerer Telmores 18 års fødselsdag som mobilselskab og mobilbrand på det danske marked, er stikket til en genopfriskning blevet sat i.

Over tid er Telmore blevet mindre særlige, end de var engang. Kunderne er stadig glade for produktet, men udtrykket er gradvist blevet mere støvet. Det skal nu ændres.

TDC, der ejer Telmore, kalder det for den største rebranding i nyere tid.

En kraftig blå pangfarve sammen med logoet i let pink er absolut anderledes, end hvad vi tidligere har set. Reklamefilmens udtryk minder om en amerikansk milkshake-diner i slutningen af 1950’erne. Højt hår og kraftige farver er gennemgående – tangerende til et Cartoons inspireret tegneserieunivers.

Ja. Det er altså den bedste udlægning, jeg lige har kunne opdrive i mine tanker. Du kan se reklamefilmen herunder.

– ”Vi relancerer nu Telmore som ’det smarte valg for kunden’. Vi er nu klar til igen at indtage positionen som det smarte valg i mobilbranchen, da vi er førende på en lang række af de afgørende faktorer for kundernes valg af mobilselskab. Vi har nemlig både den bedste kundeservice, topunderholdning og landets stærkeste mobilnetværk i ryggen, ” siger direktør i Telmore, Jens Grønlund i en pressemeddelelse.

Telmore er nok det hidtil stærkeste mobilbrand i Danmark, selvom priserne ikke nødvendigvis er markedets billigste.

Telmore blev i 2000 grundlagt af teleiværksætteren Frank Rasmussen. TDC købte 20 procent blot tre år efter åbningen. Siden 2004 har selskabet været TDC-ejet. I 2009 blev nordjyske Mads Vejbys selskab M1 en del af Telmore. Den 11. september 2017 solgte Morten Strunge og Peter Mægbæk Plenti til TDC, der lagde Plenti-kunderne ind under Telmore.

Jeg har i en ældre podcastepisode sat fokus på netop salget af Telmore til TDC. Lyt med her og hør Frank Rasmussen fortælle historien.

https://www.youtube.com/watch?v=AC_2eFvu5II

Eksempler på det nye Telmore univers

Mere til historien

Ifølge TDC har Telmore ”flere end 700.000 kunder”.

Telmore klar med ny mulighed i Telmore Play

Telmore har gjort det muligt kun at vælge tre streamingtjenester i Telmore Play. Det er attraktivt, da prisen er lavere.

(mere…)
Tinderbox i nyt samarbejde

Musikfestivalen Tinderbox i Odense og Telmore Musik indgår partnerskab.

(mere…)
Telmore indfører større ”valgfrihed”

Valgfrihed… lyder det fra Telmore, men er det reelt det?

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Nu kan du få Disney+ hos Telmore

Disney+ er nu en del af Telmore Play og Bland Selv hos YouSee. Desværre er prisen på mobilpakken steget.

(mere…)
Disney+ kommer ind i Telmores mobilpakke

Kunder hos Telmore og YouSee TV kan i løbet af marts måned se frem til, at Disney+ bliver tilgængeligt i nogle af abonnementerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram