Megafusion får ja fra amerikansk domstol

KORT NYT: Det amerikanske teleselskab AT&T har fået ja fra domstolen til, at måtte købe underholdningsgiganten Time Warner.

Det amerikanske teleslskab AT&T har af den amerikanske domstol fået godkendelse til, at købe Time Warner for 85 milliarder dollars, hvilket svarer til omkring 537 milliarder danske kroner. Det skriver Reuters.

Time Warner ejer blandt andet HBO.

Der har ellers været protester mod handlen, som frygtes at skade de amerikanske forbrugere. Den amerikanske stat har også forsøgt at stoppe handlen. Grunden til dette er, at frygten for handlen kan give AT&T en unfair markedsposition.

AT&T vil eje både kabelnettet og indhold fra Time Warner og DirecTV. Det skriver DR.dk.

AT&T er det amerikanske svar på ”TDC” og altså et af de ældste og største teleselskaber på det amerikanske marked. De er derfor også presset på kabel-tv delen, da kunderne i stedet vælger streamningtjenester.

Mere til historien

Der var tidligere i år også en fusion i gang på det danske marked mellem TDC og MTG Nordics, men denne blev dog afblæst. I stedet er TDC blevet solgt til pensionskasserne.

Ville sælge udgåede telefoner: Nuuday mister millionkontrakt

Stor erhvervsforhandler undrede sig over, at Nuuday vandt millionkontrakt med tilbud som ikke opfyldte udbudsbetingelsers mindstekrav.

(mere…)
LG overvejer exit fra smartphone-markedet

Smartphone-afdelingen trækker blodrøde spor i regnskabet hos LG, der nu overvejer en drastisk beslutning.

(mere…)
Millionaftale vundet af udbryder fra TDC

Den mindre fynske televirksomhed Mobitel vinder millionaftale med Energinet, der strækker sig i fire år.

(mere…)
Apple lukker aktiemarkedet med rekord

Gårsdagen aktiemarked blev lukket med en ny rekord fra Apple. Apple Car kan have en finger med i spillet.

(mere…)
Nokia-telefoner er topscorer på sikkerhed og holdbarhed

Bedst på sikkerhed, holdbarhed og i toppen på antallet af opdateringer til Android 10. Vil du have den bedste sikkerhed, skal der stå Nokia på telefonen.

(mere…)
Sådan får du bedre lyd på dine onlinemøder

GUIDE: 4 ting du selv kan gøre, når onlinemøder via Teams, Zoom og Skype plages af dårlig lyd. Læs hvordan du får bedre lyd på dine møder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram