Megafusion får ja fra amerikansk domstol

1

KORT NYT: Det amerikanske teleselskab AT&T har fået ja fra domstolen til, at måtte købe underholdningsgiganten Time Warner.

Det amerikanske teleslskab AT&T har af den amerikanske domstol fået godkendelse til, at købe Time Warner for 85 milliarder dollars, hvilket svarer til omkring 537 milliarder danske kroner. Det skriver Reuters.

Time Warner ejer blandt andet HBO.

Der har ellers været protester mod handlen, som frygtes at skade de amerikanske forbrugere. Den amerikanske stat har også forsøgt at stoppe handlen. Grunden til dette er, at frygten for handlen kan give AT&T en unfair markedsposition.

AT&T vil eje både kabelnettet og indhold fra Time Warner og DirecTV. Det skriver DR.dk.

AT&T er det amerikanske svar på ”TDC” og altså et af de ældste og største teleselskaber på det amerikanske marked. De er derfor også presset på kabel-tv delen, da kunderne i stedet vælger streamningtjenester.

Mere til historien

Der var tidligere i år også en fusion i gang på det danske marked mellem TDC og MTG Nordics, men denne blev dog afblæst. I stedet er TDC blevet solgt til pensionskasserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer