Apple-spåmand dropper ud

Efter flere år som kilde til Apple-rygter har spåmanden Ming-Chi Kuo sagt farvel til sit job. I fremtiden skal han spå om andet end bare Apple.

iPhone X vinter frost kulde

Ming-Chi Kuo havde ret i flere ting omkring iPhone X; men har tog også fejl. Blandt andet troede han, at topmodellen ville være tilgængelige i tre farver. (Foto: MereMobil.dk)

Tag et kig på et tilfældigt Apple-rygte, og der er en stor sandsynlighed for, at profetien er fremsagt af analytikeren Ming-Chi Kuo. Men i fremtiden må analyserne komme fra en anden person. Det står klart, idet Ming-Chi Kuo har sagt sin nuværende stilling op som analytiker hos KGI Securities.

Det rapporterer Apple-mediet 9To5Mac.

Hvad skal iPhone hedde efter X?

Ming-Chi Kuo er kendt for blandt andet at have forudsagt flere detaljer om sidste års iPhones. Allerede i foråret 2016 fortalte Kuo, at iPhone-modellerne i 2017 ville have bagsider i glas. Som bekendt fik Kuo ret; både iPhone 8 og iPhone X har nemlig bagsider i glas.

Ming-Chi Kuo har som nævnt haft ret i en række spådomme. Der er dog også flere forudsigelser som sidste års iPhones, der ikke holdt. Det skriver Apple Insider. Eksempelvis forventede Kuo, at iPhone X ville være tilgængelig i tre farver. Derudover antog han, at iPhone X ville ramme butikkerne samme tid som iPhone 8 og iPhone 8 Plus.

I fremtiden skal Kuo kigge på andre virksomheder end Apple. Hans kommende job og dets beskrivelse er for tiden meget vag, men Kuo har tidligere været ude med spådomme om eksempelvis Samsung og dets Note-serie.

3D Touch droppes måske i kommende iPhones

Selvom Ming-Chi Kuo har valgt at skifte Apple ud, så lever hans spådomme videre. I december spåede Kuo nemlig, at dette års iPhone-modeller bliver udgjort af tre varianter.

  • En efterfølger til iPhone X med samme skærmstørrelse som i år (5,8”)
  • En Plus-model med 6,5” skærm
  • En ”budget” iPhone, der fortsat vil anvende LCD-skærmteknologi

Mere til historien

Én af Ming-Chi Kuos første sande profetier drejede sig om en Apple-computer med en såkaldt “retina”-skærm. I 2012 løftede Apple slørret for MacBook Pro med Retina-skærm og Kuo fik dermed ret.

Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Apple fordobler batterilevetiden på iPhone

Løftet om hvor længe et iPhone-batteri kan holde sig i topform ændres nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram