Apple-spåmand dropper ud

Efter flere år som kilde til Apple-rygter har spåmanden Ming-Chi Kuo sagt farvel til sit job. I fremtiden skal han spå om andet end bare Apple.

iPhone X vinter frost kulde

Ming-Chi Kuo havde ret i flere ting omkring iPhone X; men har tog også fejl. Blandt andet troede han, at topmodellen ville være tilgængelige i tre farver. (Foto: MereMobil.dk)

Tag et kig på et tilfældigt Apple-rygte, og der er en stor sandsynlighed for, at profetien er fremsagt af analytikeren Ming-Chi Kuo. Men i fremtiden må analyserne komme fra en anden person. Det står klart, idet Ming-Chi Kuo har sagt sin nuværende stilling op som analytiker hos KGI Securities.

Det rapporterer Apple-mediet 9To5Mac.

Hvad skal iPhone hedde efter X?

Ming-Chi Kuo er kendt for blandt andet at have forudsagt flere detaljer om sidste års iPhones. Allerede i foråret 2016 fortalte Kuo, at iPhone-modellerne i 2017 ville have bagsider i glas. Som bekendt fik Kuo ret; både iPhone 8 og iPhone X har nemlig bagsider i glas.

Ming-Chi Kuo har som nævnt haft ret i en række spådomme. Der er dog også flere forudsigelser som sidste års iPhones, der ikke holdt. Det skriver Apple Insider. Eksempelvis forventede Kuo, at iPhone X ville være tilgængelig i tre farver. Derudover antog han, at iPhone X ville ramme butikkerne samme tid som iPhone 8 og iPhone 8 Plus.

I fremtiden skal Kuo kigge på andre virksomheder end Apple. Hans kommende job og dets beskrivelse er for tiden meget vag, men Kuo har tidligere været ude med spådomme om eksempelvis Samsung og dets Note-serie.

3D Touch droppes måske i kommende iPhones

Selvom Ming-Chi Kuo har valgt at skifte Apple ud, så lever hans spådomme videre. I december spåede Kuo nemlig, at dette års iPhone-modeller bliver udgjort af tre varianter.

  • En efterfølger til iPhone X med samme skærmstørrelse som i år (5,8”)
  • En Plus-model med 6,5” skærm
  • En ”budget” iPhone, der fortsat vil anvende LCD-skærmteknologi

Mere til historien

Én af Ming-Chi Kuos første sande profetier drejede sig om en Apple-computer med en såkaldt “retina”-skærm. I 2012 løftede Apple slørret for MacBook Pro med Retina-skærm og Kuo fik dermed ret.

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram