Næste års iPhones: Budgetmodel og større batterier

Næste års iPhones: Budgetmodel og større batterier. Læs her en analytikers forventninger til 2018.

L-formet batteri i iPhone X ifixit

Her ses det L-formede batteridesign i iPhone X. Det er iFixit, der her har åbnet mobilen (Foto: iFixit)

Den (efterhånden berømte) analytiker fra KGI Securities, Ming-Chi Kuo, er igen ude med endnu en række forudsigelser, om de iPhones der vil lande i 2018.

Der kommer tre nye iPhones i 2018, lyder det.

  • En efterfølger til iPhone X med samme skærmstørrelse som i år (5,8”)
  • En Plus-model med 6,5” skærm
  • En ”budget” iPhone der fortsat vil anvende LCD-skærmteknologi

Forudsigelserne er fremsat i et notat til investorerne fra KGI Securities.

- AFSTEMNING: Skal iPhone X være årets mobil? Du kan stemme nu

Rygterne om nye batterier er nok den mest spændende ting i investornotatet. De to primære iPhones vil gøre brug af et L-formet batteri, som angiveligt er helt re-designet i forhold til hvad vi så i år. Det kan betyde tyndere og mere komplekse batterier, skiver Businessinsider.

Apple har allerede eksperimenteret med et L-formet batteri i iPhone X, som jeg i min anmeldelse har beskrevet som den mest innovative iPhone til dato.

- Er Apple på vej med en bøjelig iPhone?

Efterfølgeren til iPhone X får en batterikapacitet på mellem 2.900 og 3.000 mAh. Den er en fremgang fra 2.716 mAh i dette års model. Plus-modellen får måske en kapacitet på mellem 3.300 og 3.400 mAh. LCD-versionen, ”budget-udgaven”, får angiveligt en batterikapacitet på mellem 2.850 og 2.950 mAh.

Hvis Apple samtidigt har arbejdet med yderligere optimeringer omkring batteriforbruget, vil det alt i alt betyde længere tid mellem opladningerne.

Den såkaldte budget-telefon får angiveligt skærm på hele fronten som årets iPhone X. TrueDepth kamerasystemet, der muliggør Face ID, vil også være at finde i denne telefon. For at skære omkostningerne ned, vil Apple udstyre telefonen med et traditionelt LCD-display. LCD er en billigere skærmtype end OLED, der er skærmtypen i iPhone X.

Husk! Intet er bekræftet fra Apple. Oplysningerne kommer fra en analytiker, der ”mener at vide”, hvad Apple arbejder på.

Trods høj pris og skrøbeligt design slår iPhone X alle salgsrekorder. Køberne er vilde med at betale 10.000 kroner for en iPhone. Heller ikke vanvittigt høje priser på skærmskift, har skræmt køberne væk.

Er trådløs opladning hot or not?

Mere til historien

Metalbagside i stedet for glas er et andet rygte, der florerer netop nu. Hvad det vil betyde for trådløs opladning, kan der på nuværende tidspunkt ikke siges noget om.

Læs også:
- TIP: Så mange penge kan du spare, ved at købe iPhone X ’brugt’

Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Snapdragon 8 Gen 1+ præsenteres i næste uge

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter, vil Qualcomm præsentere deres næste topmodel indenfor smartphone-processorer i næste uge.

(mere…)
OnePlus Nord 3 dukker op

Lanceringen af OnePlus Nord 3 er formegentlig tæt på. Den er i hvert fald netop spottet på OnePlus’ hjemmeside.

(mere…)
Sony forbedrer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er på vej, forlyder det. Bedre reduktion af støj og en opdatering af lyden, det er noget af det, som WH-1000XM5, skulle byde på.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram