Er Apple på vej med en bøjelig iPhone?

3

Apple har indgivet en patentansøgning der tydeligt viser, at der arbejdes med bøjelige skærme. Er der en bøjelig iPhone på vej?

Flere medier melder nu om, at Apple er i gang med at udvikle enheder med bøjelig skærm. Amerikanerne har nemlig indgivet en patentansøgning, der klart peger i den retning.

Ansøgningen har overskriften “Elektroniske enheder med fleksible displays” og der står blandt andet “An electronic device may have a flexible portion that allows the device to be folded. The device may have a flexible display” – på dansk betyder det, at enheden skal kunne foldes.

I teksten fremgår det desuden, at der også tænkes på pc’er.

Således stiller Apple sig – ikke overraskende – op i rækken af tech-giganter der pusler med bøjelige enheder som smartphones.

Lenovo har tidligere vist en prototype, og i september bekræftede Samsung, at der der arbejdes på at producere bøjelige smartphones.

Galaxy X – den bøjelige Samsung telefon

Ifølge Tek.no er Apple dog under pres, hvis virksomheden vil være først på markedet. Samsung synes nemlig at være langt i processen.

I marts kom der rapporter om, at Samsung var i gang med at producere prototyper alene med det formål at finde den optimale kvalitet, skriver Tek.no.

Hvor langt Apple er i udviklingen er usikkert, men det vurderes at et patent normalt betyder, at man er langt fra det færdige produkt.

Omvendt har Samsung muligvis ikke fundet den rette kvalitet endnu. Samsung har nemlig netop sendt en klassisk – eller måske snart gammeldags? – klaptelefon i flagskibs-kategorien på markedet i Kina. Den hedder W2018 – læs mere om den her

Mere til historien

Da Lenovo demonstrerede dets prototyper i 2016, blev der vist en tablet, der kan foldes sammen til en mobil, og en mobil der kan foldes om håndleddet. LG er desuden langt med OLED-skærme, der kan rulles sammen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer