Samsung genopfinder klap-telefonen

Kamera-entusiaster skal måske kigge langt efter Samsung W2018. Indtil videre er det kun kineserne, som kan nyde godt af et kamera med en blændeåbning på usædvanlige f/1.5.

Samsung W2018 (Foto: Tech-sina)

Samsung W2018 (Foto: Tech-sina)

Er du en af dem, som ikke vil putte den flotte smartphone i et cover – eller for den sags skyld et flipcover, så er hjælpen måske på vej.

Trenden fra Asien med at købe de såkaldte klap-telefoner synes nu, at få et ekstra rygstød.

Samsung har sendt en særdeles nydelig og attraktiv model på markedet. Navnet er W2018, og er umiddelbart reserveret det kinesiske marked, skriver flere medier.

Samsungs W-serie er en serie unikke smartphones med stor skærm og – hold fast – et fysisk tastatur, som mobiltelefonbrugere, der var med da mobilerne tog fart i 1990’erne, sikkert husker ganske godt.

W2018 har to AMOLED-skærme på 4,2 tommer med 1080p opløsning. Telefonen kan således anvendes i sammenklappet tilstand, som en almindelige smartphone, og i udklappet tilstand, hvor der vil være adgang til både skærm og fysisk tastatur.

W-seriens indmad er desuden af den solide slags og kameraet lader ikke noget efter.

W2018 er bestykket med en Snapdragon 835 chip og en respektabel 6 GB RAM. Derudover kan den fås med 256 GB indbygget hukommelse.

Usædvanligt kamera

Specielt kameraet er værd at bide mærke i. Her har Samsung skruet op for lysintensiteten, så W2018 kommer med en usædvanlig stor blændeåbning på f/1.5, hvilket gør den anvendelig også under meget svage lysforhold.

Ved hjælp af software kan kameraet under bedre lysforhold skifte til en blændeåbning på f/2.4, hvilket giver en større dybdeskarphed.

Hovedkameraet har 12 megapixels og frontkameraet kan prale med 5 megapixels. Begge kameraer har LED-flash.

Til gengæld er der ikke noget at prale af på batteri-siden. W2018 leveres med en kapacitet på 2.300 mAh.

Om W2018 lanceres uden for det gigantiske kinesiske marked er usikkert. Prisen er desuden ukendt, men W-serien hører ikke til i den billige ende af Samsyngs model-program.

SE OGSÅ: Se prisen på Samsung klaptelefon hos Call me Sponseret link

Mere til historien

Klaptelefonen havde sin storheds i Danmark fra midt i 1990’erne, hvor mobiltelefonen så småt begyndte at blive hvermandseje. Men klaptelefonen begyndte at forsvinde fra markedet, da Steve Jobs i 2007 introducerede iPhone. Siden er der kun blevet færre og færre klap-modeller. Men så sent som for et par år siden forsøgte LG sig med Easy Smart – men forgæves.

Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Galaxy A55 og Galaxy A35 er klar i handlen

Samsung er klar med deres nye Galaxy A-modeller på det danske marked.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram