Nu kommer den bøjelige smartphone Galaxy X

RYGTE: Samsung Galaxy X bliver den første kommercielle smartphone, der rent faktisk kan bøjes.


Samsung Galaxy X er angiveligt navnet på et kommende mobilflagskib. Galaxy X bliver, ifølge rygterne, verdens første kommercielle smartphone der kan bøjes.

Ifølge Mobielkopen.net har Samsung åbnet en supportsite for et modelnummer kaldet SM-G888N0. Siden har dog ikke nogle specifikationer, men skulle ifølge den hollandske site være en tydeligt indikation af, at noget spændende er på vej.

Samsung har i årevis arbejdet på fleksibel, og i øvrigt også, gennemsigtig skærmteknologi, men vi har stadig til gode, at se det i kommercielle enheder. De fleksible skærme har typisk været fremvist på udstillinger gennem flere år.

De seneste måneder har en smartphone med netop modelnummeret SM-G888No modtaget forskellige certifikater på godkendelser. Det er blandt andet fra Bluetooth SIG og NNRA i Sydkorea samt godkendelse fra Wi-Fi Alliance.

RYGTE: Samsung arbejder på Galaxy S9 Mini

Modelnummeret kan ikke linkes til nuværende modelnumre hos Samsung, vil kan indikere, at der her er tale om en helt ny serie.

Da supportsiden er på koreansk kan det betyde, at Galaxy X i første omgang kun kommer på Samsungs hjemmemarked. Tidligere har rygter peget på, at telefonen kommer i et bekrænset oplag på 100.000 eksemplarer.

Måske vil Samsung fremvist Galaxy X på CES 2018 i Las Vegas.

Spørgsmålet er naturligvis hvor meget telefonen rent faktisk kan bøje. Altså om den i virkeligheden blot er ”fleksibel”.

Synes du denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 gratis tips til din mobil.

Mere til historien

LG præsenterede i 2014 LG G Flex; verdens første smartphone med en fleksibel skærm. Se også nedenstående video, hvor vi viser hvor meget LG G Flex rent faktisk kunne bøje.

 

Så er Galaxy Watch FE en realitet

Samsung har netop lanceret deres nyeste smartwatch, som lyder navnet Galaxy Watch FE. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Samsung sætter prisen op

Det lader til, at den næste Samsung-topmodel bliver endnu dyrere end forgængeren.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 er lækket

RYGTE: Specifikationerne på den kommende Xiaomi 15 skulle være blevet lækket i Kina.

(mere…)
Kunderne vil have billigere wearables

Mens vi venter på avancerede sensorer i smartwatches vender kunderne ryggen til premium-modellerne.

(mere…)
Billeder af Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 lækket

De første officielle billeder af de kommende foldbare modeller fra Samsung er nu lækket.

(mere…)
iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
21 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram