Lenovo fremviser bøjelige smartphones

Lenonvo vil ikke stå i skyggen for OPPO eller Samsung, så til deres lancering af Moto Z fremviser Lenovo også koncepter på bøjelige smartphones.

Lenovo Folio, en smartphone der kan blive til tabletstørrelse

Lenovo Folio, en smartphone der kan blive til tabletstørrelse

Lenovo havde taget det helt store skyts med til deres Tech World event i San Fransisco. Til Tech World har de præsenteret Moto Z og Moto Z Force, to nye high-end smartphones med de nyeste specifikationer. Og Lenovo stopper ikke her.

Lenovo har også præsenteret en koncept-smartphone, der kan foldes ud så den får tabletstørrelse. De eksperimenterer også med en smartphone der kan bukkes fire steder og blive til et armbånd. Det er interessante koncepttelefoner, men selvom de er fuldt ud funktionelle vil de ikke komme i produktion.

Det er således kun koncepter, der dog kan skabe grobund for andre prototyper og rigtige produktionsklare produkter. Da det blot er koncepter har Lenovo ikke frigivet nogen specifikationer i skrivende stund. Men om ikke andet er der da en masse billeder til fantasien. De to modeller bruger naturligvis Android.

Smartphone eller tablet?

Lenovo Folio hedder smartphonen der kan foldes ud i højre side og fungere som en tablet. I fuld størrelse ligner det en 9-10 tommer tablet og det er da en smart tankegang, om end man som smartphone får en noget tyk model.

Lenovo CPlus koncept af bøjelig smartphone

Lenovo CPlus koncept af bøjelig smartphone

Armbånds smartphones giver problemer

Lenovo fremviste også CPlus som bedst kan beskrives som en noget aflang smartphone, der kan bukkes fire steder og dermed omslutte ens håndled. Den er 4,26 tommer og Lenovo syntes ikke en prototype var nok, så de fremviser 12, alle i forskellige farver.

CPlus’ uudnyttede top og bund skyldes det faktum at smarphones består af en række komponenter der ikke kan bukkes, overhovedet. Så hvis man vil bukke en smartphone fire steder, bliver man tvunget til også at dele batteri og bundkort op i flere bider. Det er ikke hensigtsmæssigt i forhold til pladsudnyttelse, så derfor ser vi denne pudsige top og bund.

Hvad synes du om koncepterne, er det noget som du kan se vil give mening, eller er de lige et tand for kreative de japanere?

Mere til historien

I de sidste par måneder har vi set flere og flere producenter fremvise koncepter eller prototyper med foldbare skærme, så det vi er vidner til nu, er et ræs mod månen.

Lenovo har lukket ”Legion gaming”

Lenovo vil ikke længere producere gaming-telefoner.

(mere…)
Tjek Lenovos 2023-nyheder

OVERBLIK: Lenovo fremviste på CES spændende nyheder, der bød på en digital notesbog, en bærbar med to OLED-skærme og naturligvis gaming-maskiner.

(mere…)
Lenovo klar med nye smartglasses

IFA-messen har budt på præsentationen af smartglasses fra Lenovo, som er lidt en "ekstra skærm".

(mere…)
Lenovo på vej med ny gamertelefon

Lenovo har meldt ud, at de den 28. februar fremviser deres nye Legion gamertelefon. Læs med her og se hvad du kan forvente.

(mere…)
Lenovo Legion Duel 2 test | en “bulky” oplevelse

TEST: Lenovo leverer en ekstrem mobil på papiret og den er da også ekstrem - men også en tand klodset. Læs min Legion Duel 2 test her.

(mere…)
Lenovo Legion Duel 2 – ny spændende gamermobil

Den nye gamertelefon fra Lenovo er annonceret. Vi har samlet detaljerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram