Lenovo fremviser bøjelige smartphones

0

Lenonvo vil ikke stå i skyggen for OPPO eller Samsung, så til deres lancering af Moto Z fremviser Lenovo også koncepter på bøjelige smartphones.

Lenovo Folio, en smartphone der kan blive til tabletstørrelse
Lenovo Folio, en smartphone der kan blive til tabletstørrelse

Lenovo havde taget det helt store skyts med til deres Tech World event i San Fransisco. Til Tech World har de præsenteret Moto Z og Moto Z Force, to nye high-end smartphones med de nyeste specifikationer. Og Lenovo stopper ikke her.

Lenovo har også præsenteret en koncept-smartphone, der kan foldes ud så den får tabletstørrelse. De eksperimenterer også med en smartphone der kan bukkes fire steder og blive til et armbånd. Det er interessante koncepttelefoner, men selvom de er fuldt ud funktionelle vil de ikke komme i produktion.

Det er således kun koncepter, der dog kan skabe grobund for andre prototyper og rigtige produktionsklare produkter. Da det blot er koncepter har Lenovo ikke frigivet nogen specifikationer i skrivende stund. Men om ikke andet er der da en masse billeder til fantasien. De to modeller bruger naturligvis Android.

Smartphone eller tablet?

Lenovo Folio hedder smartphonen der kan foldes ud i højre side og fungere som en tablet. I fuld størrelse ligner det en 9-10 tommer tablet og det er da en smart tankegang, om end man som smartphone får en noget tyk model.

Lenovo CPlus koncept af bøjelig smartphone
Lenovo CPlus koncept af bøjelig smartphone

Armbånds smartphones giver problemer

Lenovo fremviste også CPlus som bedst kan beskrives som en noget aflang smartphone, der kan bukkes fire steder og dermed omslutte ens håndled. Den er 4,26 tommer og Lenovo syntes ikke en prototype var nok, så de fremviser 12, alle i forskellige farver.

CPlus’ uudnyttede top og bund skyldes det faktum at smarphones består af en række komponenter der ikke kan bukkes, overhovedet. Så hvis man vil bukke en smartphone fire steder, bliver man tvunget til også at dele batteri og bundkort op i flere bider. Det er ikke hensigtsmæssigt i forhold til pladsudnyttelse, så derfor ser vi denne pudsige top og bund.

Hvad synes du om koncepterne, er det noget som du kan se vil give mening, eller er de lige et tand for kreative de japanere?

Mere til historien

I de sidste par måneder har vi set flere og flere producenter fremvise koncepter eller prototyper med foldbare skærme, så det vi er vidner til nu, er et ræs mod månen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer