iPhone SE 2 får måske debut ved WWDC

RYGTE: Efterfølgeren til iPhone SE bliver angiveligt vist frem i starten af juni ved WWDC.

Apple iPhone 7 (Foto: Apple)

iPhone SE 2 får efter sigende  en række ligheder med iPhone-topmodellen fra 2016. Her ses iPhone 7 i sort. (Foto: Apple)

Næsten to år. Så lang har ventetiden været på efterfølgeren til Apples mindste iPhone. Og nu kan ventetiden snart være slut. Det skriver Pocketnow, der har kigget nærmere på kinesiske rygter om efterfølgeren til iPhone SE.

Ifølge de kinesiske rygter, så indikerer distributionskæden, at telefonen får premiere i juni.

Såfremt iPhone SE 2 bliver udgivet i juni er det meget sandsynligt, at den får lov til at optræde på scenen ved udviklerkonference WWDC. MereMobil.dk har tidligere beskrevet, hvordan Apples udviklerkonference har været hjem for nye udgivelser af hardware.

For tiden florerer flere rygter omkring specifikationerne på den kommende telefon. Pocketnow rapporterer, at iPhone SE 2 får en skærm på 4,2 tommer. Dermed får brugeren 0,2 tommer ekstra skærmplads i forhold til forgængeren fra 2016.

En større skærm betyder et lidt ændret design. Det nuværende er næsten identisk med looket på iPhone 5 fra 2012. Et nyt design kan også betyde trådløs opladning.

iPhone SE 2 med trådløs opladning på vej

Skærmen er ikke det eneste, som Apple angiveligt vil opgradere. Processoren bliver opdateret med én generation, så der bliver tale om en A10 processor, som man finder i iPhone 7. Den oprindelige iPhone SE var til sammenligning udstyret med den nyeste Apple-processor, da den kom på markedet.

Én af de ting, som iPhone SE mangler i forhold til de store iPhones er 3D Touch. Det er uvist om den funktion, bliver tilgængelig på den lille iPhone, når den bliver opdateret.

iPhone SE har kun modtaget få hardware-opdateringer i sin levetid. I foråret 2017 blev lagerpladsen ændret, så standardudgaven nu kom med 32 GB. Samtidigt blev den maksimale lagerplads øget fra 64 til 128 GB.

Mere til historien

iPhone SE er Apples billigste iPhone. Vejledende salgspris lyder på 3.099 kroner ifølge Apple.

Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram