iPhone SE 2 får måske debut ved WWDC

1

RYGTE: Efterfølgeren til iPhone SE bliver angiveligt vist frem i starten af juni ved WWDC.

Apple iPhone 7 (Foto: Apple)
iPhone SE 2 får efter sigende  en række ligheder med iPhone-topmodellen fra 2016. Her ses iPhone 7 i sort. (Foto: Apple)

Næsten to år. Så lang har ventetiden været på efterfølgeren til Apples mindste iPhone. Og nu kan ventetiden snart være slut. Det skriver Pocketnow, der har kigget nærmere på kinesiske rygter om efterfølgeren til iPhone SE.

Ifølge de kinesiske rygter, så indikerer distributionskæden, at telefonen får premiere i juni.

Såfremt iPhone SE 2 bliver udgivet i juni er det meget sandsynligt, at den får lov til at optræde på scenen ved udviklerkonference WWDC. MereMobil.dk har tidligere beskrevet, hvordan Apples udviklerkonference har været hjem for nye udgivelser af hardware.

For tiden florerer flere rygter omkring specifikationerne på den kommende telefon. Pocketnow rapporterer, at iPhone SE 2 får en skærm på 4,2 tommer. Dermed får brugeren 0,2 tommer ekstra skærmplads i forhold til forgængeren fra 2016.

En større skærm betyder et lidt ændret design. Det nuværende er næsten identisk med looket på iPhone 5 fra 2012. Et nyt design kan også betyde trådløs opladning.

iPhone SE 2 med trådløs opladning på vej

Skærmen er ikke det eneste, som Apple angiveligt vil opgradere. Processoren bliver opdateret med én generation, så der bliver tale om en A10 processor, som man finder i iPhone 7. Den oprindelige iPhone SE var til sammenligning udstyret med den nyeste Apple-processor, da den kom på markedet.

Én af de ting, som iPhone SE mangler i forhold til de store iPhones er 3D Touch. Det er uvist om den funktion, bliver tilgængelig på den lille iPhone, når den bliver opdateret.

iPhone SE har kun modtaget få hardware-opdateringer i sin levetid. I foråret 2017 blev lagerpladsen ændret, så standardudgaven nu kom med 32 GB. Samtidigt blev den maksimale lagerplads øget fra 64 til 128 GB.

Mere til historien

iPhone SE er Apples billigste iPhone. Vejledende salgspris lyder på 3.099 kroner ifølge Apple.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer