TV-forretningen hos TDC er under hårdt pres

70.000 tv-kunder er hidtil forsvundet fra YouSee i 2017. En global megatrend presser blandt andet TDC.

Alene i 2017 har TDC mistet 70.000 kunder i tv-forretningen YouSee. I det seneste kvartal, fra juli til oktober, valgte 18.000 kunder at sige farvel til tv-pakken hos YouSee. Det viser selskabets regnskab for tredje kvartal, skriver Business.dk.

Kundeflugten er en global megatrend. Streamingtjenester og gratis underholdning via nettet sætter de klassiske tv-udbydere under hårdt pres.

– ”TDC er under massivt tidspres. De skal genopfinde sig selv og samtidig undgå, at kunderne fosser ud af butikken. De har ikke mange skud i bøssen til at løse de her problemer,” siger markedsanalytiker Morten Imsgard fra Sydbank til Business.dk.

Hvis en kunde har vinket farvel til tv-pakken, er det stort set umulig at vinde kunden tilbage, lyder det fra Morten Imsgard.

TDC forsøger nu at dæmme op for flugten med et loyalitetsprogram og større samspil mellem streaming og almindelige tv-kanaler, lyder det. Eksempelvis er Netflix nu en tv-kanal på tv-boksen fra YouSee.

I foråret 2016 kom YouSee med en ny kabel tv-boks, som YouSee dengang mente skulle være med til at fastholde kunderne, der også dengang vendte ryggen til tv-distributøren. Men boksen fik en hård start. Godt nok er den væsentligt bedre end den gamle, og total forældede boks, som den erstattede, men brugeroplevelsen er langt fra den smidighed der ses på eksempelvis en Apple TV boks.

Ingen TV 2 i sommerhuset for YouSee kunder

TDC har fornyligt oplyst, at en YouSee tv-app til Apple TV er blevet udskudt. Desuden er kunderne blevet præsenteret for endnu en prisstigning der rammer tv-pakkerne fra den 1. januar.

TEST: Apple TV 4K er den kraftigske tv-boks

Mere til historien

Selvom 70.000 tv-kunder er forsvundet i 2017, indtil nu, har TDC stadig 1,3 millioner tv-kunder i forretningen.

Læs også:
Flere og flere dropper tv-abonnementet

Max er klar til danskerne

HBO Max og Discovery+ er nu smeltet sammen til Max, som i dag er åbnet i Danmark. Har stor OL-dækning.

(mere…)
YouSee-kunder får igen Kanal 5 og Eurosport

Kanal 4, 5 og Eurosport er blot nogle af de Discovery-kanaler, som kommer tilbage til YouSee-kunderne.

(mere…)
DRTV kræver snart login

Det bliver obligatorisk at oprette login på DRTV, hvis du vil se indhold fra arkivet.

(mere…)
Ny Chromecast 4K med Google TV på vej

Inden længe forventes Google at være på vej med en opdateret hardwarenyhed.

(mere…)
Her er Sonys nye tv-skærme – 2024 lineup

Så er der godt nyt for øjnene fra Sony, der lover biografoplevelser hjemme i stuen. Tjek de nye mini-LED og OLED-skærme ud her.

(mere…)
Er TDC’s 10 Gbit/s forbindelse til private nødvendigt?

KOMMENTAR: Nu bliver jeg småsur! 10 Gbit/s er unødvendigt og udbyderen ikke fortæller kunderne hele historien om deres forbindelse.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram