YouSee hæver atter priserne på TV-pakker

Man fristes til at sige, at det er YouSee’s nytårsfortsæt, at hæve priserne på deres TV-pakker. De stiger igen fra 1. januar 2018.

TDC forsvinder og erstattes med YouSee (Foto: TDC Group)

TDC forsvinder og erstattes med YouSee (Foto: TDC Group)

YouSee har meldt ud, at de pr. 1. januar 2018 hæver priserne på deres TV-pakker. Prisstigningen bliver på mellem 10 og 20 kroner pr. måned.

 – YouSee har åbnet for Wi-Fi opkald og VoLTE

Det er sportsrettighederne, som får skylden for prisstigningen. Eksempelvis er visse rettigheder på fodboldbegivenheder steget med 50 procent siden 2014 – og ja regningen ender hos Tv-seerne. Det skriver Flatpanels.dk.

”Vi ved jo godt, at vores kunder aldrig er begejstrede for en prisstigning, og vi arbejder hårdt på at holde priserne så lave som muligt, når vi sætter os til forhandlingsbordet. Prisstigningen betyder, at vi også i fremtiden sikrer vores kunder masser af godt indhold og den bedste tv-oplevelse,” siger Jacob Mortensen, tv- og bredbåndsdirektør i YouSee.

Om TV-kunderne får en prisstigning på 10 eller 20 kroner om måneden afhænger af hvilken TV-pakke de har.

62 procent af YouSees 1,3 millioner TV-kunder – dem der har lille- eller mellempakke – vil fra 1. januar skulle betale 10 kroner mere om måneden, mens prisen for 32 procent med fuldpakken stiger med 20 kroner.

Der er ikke noget nyt i, at priserne stiger ved årsskiftet, det er generelt mere vanen end ikke. Generelt er YouSee’s grundpakke steget med 50 kroner om måneden over de seneste 5 år. Dette er gjort med 10 kroner pr. måned om året.

 – TIP: Netflix på YouSee-boks – sådan gør du

Der varsles desuden også prisstigning på bredbånd, hvor cirka 80 procent af YouSee’s bredbåndskunder vil skulle betale 10 kroner mere om måneden fra 1. januar. Dette skyldes investeringer i netværket, så det kan imødekomme danskernes stigende dataforbrug. Har man købt bredbånd efter 8. maj i år, så bliver man ikke berørt af prisstigningen, ifølge Business.dk.

YouSee vil i løbet af efteråret melde prisstigningerne ud til de berørte kunder.

Mere til historien

YouSee har netop frigivet deres applikation til Android TV.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram