YouSee klar med Android TV-app – dog begrænset

YouSee har i forbindelse med IFA-messen i Berlin netop offentliggjort deres længe ventede Android TV-applikation. Læs om den her.

Skærmbillede fra ny YouSee boks (Foto: YouSee)

Skærmbillede fra ny YouSee boks (Foto: YouSee)

YouSee har arbejdet på en Android TV applikation igennem længere tid, men nu er applikationen langt om længe en realitet og præsenteret officielt. Det skriver Digitalt.tv.

Applikationen ligner på mange måder brugerfladen på den seneste TV-boks, som YouSee har sendt på markedet. I forhold til at mange mennesker efterhånden streamer en masse, så er det Live-TV, der er omdrejningspunktet. Dog er der også nogle ”on demand” muligheder i applikationen.

 - Afprøv den nye TV & Film-app fra YouSee til Android

Applikationen giver mulighed for, at du kan få adgang til dine TV-kanaler i enten sove- eller børneværelse – uden boks eller antennekabel.

Det er dog ikke alle YouSee-kunder, som kan benytte applikationen. For at have adgang til denne, så kræver det, at man har YouSee’s TV-boks.

Du kan downloade applikationen YouSee TV & Film via Google Play Store på Android TV og derefter logge ind med dit almindelige YouSee-login. Efterfølgende får du adgang til det samme indhold, som der er på YouSee TV & Film-tjeneste + TV-boks.

 - WEB-TV: Netflix på YouSee-boks - sådan gør du

Android TV 5.0 eller nyere er understøttet, hvilket blandt andet er følgende Nvidia Shield TV 2015/2017, Xiaomi Mi Box 3 International, Nexus Player, Sony TV med Android og Philips TV med Android.

Mere til historien

YouSee TV & Film er gratis for alle YouSee TV-kunder, men kræver minimum et TV-abonnement der inkluderer en TV-boks. Op til 5 brugere kan se TV samtidig, mens op til 2 burgere kan se film eller serier samtidig.

YouSee mister igen TV-kunder – er du en af dem?

Endnu engang mistede kabel-TV forretningen i Nuuday kunder.

(mere…)
Dette skal du vide om YouSee Play

YouSee Play koster fra 299 til 599 kroner om måneden. Se her hvad du får for pengene.

(mere…)
YouSee sætter igen prisen op på TV

Igen! Igen! Igen! Priserne stiger hos YouSee på TV og bredbånd.

(mere…)
Nu kommer ’Telmore Play’ til dit TV

YouSee Play er et nyt alternativ til flow-tv-løsningen. Traditionelle tv-kanaler og streamingtjenester kombineres.

(mere…)
YouSee lukker app - sådan berører det dig

YouSee lukker voicemail-appen og sletter gemte beskeder. Her får du en guide til, hvordan du undgår at miste gemte beskeder.

(mere…)
Yousee bland-selv-pakker bliver dyrere

Nuuday, som ejer Yousee, vil fra 1. juli 2022 kræve flere point for kanaler og streamingtjenester i Yousee's bland-selv-pakker.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram