YouSee klar med Android TV-app – dog begrænset

7

YouSee har i forbindelse med IFA-messen i Berlin netop offentliggjort deres længe ventede Android TV-applikation. Læs om den her.

Skærmbillede fra ny YouSee boks (Foto: YouSee)
Skærmbillede fra ny YouSee boks (Foto: YouSee)

YouSee har arbejdet på en Android TV applikation igennem længere tid, men nu er applikationen langt om længe en realitet og præsenteret officielt. Det skriver Digitalt.tv.

Applikationen ligner på mange måder brugerfladen på den seneste TV-boks, som YouSee har sendt på markedet. I forhold til at mange mennesker efterhånden streamer en masse, så er det Live-TV, der er omdrejningspunktet. Dog er der også nogle ”on demand” muligheder i applikationen.

 – Afprøv den nye TV & Film-app fra YouSee til Android

Applikationen giver mulighed for, at du kan få adgang til dine TV-kanaler i enten sove- eller børneværelse – uden boks eller antennekabel.

Det er dog ikke alle YouSee-kunder, som kan benytte applikationen. For at have adgang til denne, så kræver det, at man har YouSee’s TV-boks.

Du kan downloade applikationen YouSee TV & Film via Google Play Store på Android TV og derefter logge ind med dit almindelige YouSee-login. Efterfølgende får du adgang til det samme indhold, som der er på YouSee TV & Film-tjeneste + TV-boks.

 – WEB-TV: Netflix på YouSee-boks – sådan gør du

Android TV 5.0 eller nyere er understøttet, hvilket blandt andet er følgende Nvidia Shield TV 2015/2017, Xiaomi Mi Box 3 International, Nexus Player, Sony TV med Android og Philips TV med Android.

Mere til historien

YouSee TV & Film er gratis for alle YouSee TV-kunder, men kræver minimum et TV-abonnement der inkluderer en TV-boks. Op til 5 brugere kan se TV samtidig, mens op til 2 burgere kan se film eller serier samtidig.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer