Er I virkelig nødt til det, YouSee?
Irriterede ændring fra YouSee træder snart i kraft.

Hos BT kan man læse en klar melding fra YouSee. ”Det er vi desværre nødt til”, lyder det i artiklen.
Det handler om, at YouSee tv-kunderne fra 1. april 2025 kun kan bruge YouSee-appen på én enhed uden for hjemmet.
YouSee’s presseansvarlige, Mikkel Riis-Jørgensen, forklarer, at deling af login er et udbredt problem, og at YouSee derfor er nødt til at indføre tiltag for at begrænse det.
Han tilføjer over for BT, at YouSee er forpligtet af tv-stationerne til at begrænse ulovlig deling af login.
Ændringen får ikke betydning for priserne hos YouSee. Der er således ikke en rabat at hente i forbindelse med, at YouSee forringer produktet.
LÆS MERE: Fodrer dansk storfilm filmpiraterne?
Med YouSee Play kan der afspilles på fem enheder samtidigt, så længe man befinder sig derhjemme.
Generelt kan man sige, at YouSee har svært ved at fastholde kunderne, og de stadigt stigende priser gør det i hvert fald ikke lettere at tiltrække nye kunder.
Uanset forklaringen synes jeg, at det absolut må være et irriterende tiltag for de YouSee-kunder, der streamer indhold på to forskellige lokationer, men hvor kunderne normalt rent faktisk bor sammen.
LÆS MERE: Er dette budget-abonnementet på YouTube jeg har ventet på?
Få mit personlige tech-overblik – og vind tech hver måned
Følg tech-verdenen uden om algoritmerne. Modtag Kaffepause med John G direkte i indbakken med de vigtigste nyheder og ærlige tests.
🎁 Som modtager er du automatisk med i den månedlige lodtrækning om et sæt Apple AirPods 4.
Mere til historien
På TV 2 Play kan kun to enheder streame samtidigt, hvis det ikke er en livekanal. Når der streames live-tv, kan der kun afspilles på én enhed ad gangen.

