Afprøv den nye TV & Film-app fra YouSee til Android

KORT NYT: YouSee lader brugerne betateste den nye opdatering til TV & Film applikationen på Android. Få download-linket her.

YouSee TV & Film app

YouSee TV & Film app (Foto: MereMobil.dk)

YouSee arbejder på en ny opdatering til deres app TV & Film på Android-platformen. Og nu lukker de brugere ind inden applikationen er færdig.

 – YouSee Film og TV app sætter rekorder

Brugerne får mulighed for, at teste den seneste opdatering, der endnu er i beta.

– ”For at få adgang til den seneste opdatering skal du blot gå ind på Google Play og logge på med din Google Play-konto, herefter vil du modtage opdateringen når den er klar,” det skriver YouSee i en tråd på deres forum.

Er du nysgerrig på, hvad de forskellige opdateringer indeholder, så kan du følge med i tråden på forummet.

Linket til Google Play altså giver dig adgang til den kommende opdatering som beta-test. Så du kan få en smagsprøve på, hvad opdateringen byder på inden den sendes officielt ud.

Mere til historien

Streamingtjenesten YouSee TV & Film følger gratis med for alle YouSee tv-kunder. Applikationen kan downloades til iPhone og Android-mobiler, iPads og tablets i Apples App Store og Google Play Store.

Jesperhus er klar med en ny app til børn

En ny app er klar fra Jesperhus. Du kan glæde dig til, at den bliver udviklet yderligere med flere funktioner.

(mere…)
Glem alt om Wimbledon, tour eller EM-fodbold i 4K

Nedslående nyt for sportsfans med en lækker 4K-skærm.

(mere…)
Sundheds- og kørekort apps beder dig tage stilling

Du kan modtage påmindelser om, at tage stilling til organdonation, når du er i kontakt med det offentlige eller via sundheds- og kørekortapp.

(mere…)
Dit næste tv: Skal du skifte nu?

PODCAST: Er det tiden til et nyt tv? OLED-skærm eller LCD? Hvad er bedst. Lyt med her før du udskifter din gamle tv-skærm.

(mere…)
Mobilitet for alle: Mobilitetsapps gør transport lettere

Biludlejning. Live-tracking i taxatjenester og mulighed for at leje en cykel eller scooter. Mobilitetsapps har virkelig gjort mange ting lettere.

(mere…)
Slut med Netflix på udvalgte Sony-skærme

Understøttelse af Netflix forsvinder fra en række Sony-skærme.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram