Nu kan du betale i butikkerne med Fitbit

KORT NYT: Nu melder amerikanske Fitbit sig klar til mobilbetaling i Danmark.

Fitbit Pay

Fitbit Pay (Foto: Fitbit)

Endnu en spiller vil have en lille bid af markedet for mobil-betalinger. Temmelig overraskende har den amerikanske fitness-tracker producent Fitbit meddelt, at danske kunder med et Fitbit Ionic produkt, kan betale fitness-trackeren.

Betalingen kan ske i de butikker, som tilbyder kontaktløs betaling. Der er krav om tilknytning af enten et Mastercard eller Eurocard, for at betalingen kan gennemføres. Dermed ligger Fitbit sig tæt op af Apple Pay. Tjenesten hedder i øvrigt Fitbit Pay.

Installationen af betalingsmuligheden sker gennem Fitbits app til Android eller iOS. Her skal betalingskortet lægges ind i Fitbit Wallet.

Ved betalingen skal man trykke og holde venstre sideknap på Fitbit Ionic indtil skærmen viser betalingskortet. Herefter holdes uret mod betalingsterminalen.

Da Fitbit benytter Mastercard betyder det også gebyrer ved betaling. Læs eventuelt denne artikel: Appel Pay er ofte dyrest til mobilbetalinger.

Danskerne er flittigst i Norden til at bruge mobilbetaling

Mere til historien

For kort tid siden var Jyske Bank ud og forudsige, at tjenester som Apple Pay og MobilePay vil slå dankortet ihjel.

MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
MobilePay forandres markant

Nyt design og vigtige nye funktioner rammer tirsdag MobilePay. Få overblikket her.

(mere…)
Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

(mere…)
MobilePay er tilbage med vigtig funktion

Det er lidt over et år siden, at funktionen blev kaldt for dyr og lukkede ned, men nu er den på vej tilbage i MobilePay.

(mere…)
Flere supermarkeder dropper MobilePay – næsten ingen bruger det

Yderligere 530 butikker i Danmark udfaser MobilePay som betalingsmiddel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram