Plenti har succes – men kæmpe underskud

Selvom Plenti har stor succes, så kommer de ud af deres første regnskabsår med et underskud på 46,9 millioner kroner.

Plenti er startet af Morten Strunge og Peter Mægbæk (Foto: Plenti)

Plenti er startet af Morten Strunge og Peter Mægbæk (Foto: Plenti)

Plenti har stor succes, når det kommer til, at få kunder i butikken. Plenti har tidligere på måneden oplyst, at de nu har rundet 90.000 kunder. Men at få 90.000 kunder ind i butikken – ja, det har kostet penge.

 - Plenti vandt over store spillere i 2016

Det første årsregnskab fra Plenti viser, at de har et underskud på 46,9 millioner kroner. Regnskabet dækker over perioden fra september 2015 til og med februar 2017. Det skriver Business.dk.

Ud fra årsrapporten ses det, at der har været mange investeringer i forhold til etablering af virksomheden, samt opbygning af markedspositionen.

Selvom Plenti altså kommer ud med et underskud på små 50 millioner kroner, så betragtes resultatet også som ”tilfredsstillende”.

Plenti vil også forsøge at fortsætte den flotte vækst både på privatmarkedet, men de vil også forsøge sig med erhvervskunder.

- ”Ud over det fortsatte fokus på vækst i privatmarkedet vil vi også påbegynde salg til erhvervsmarkedet. Der vil således også blive investeret i virksomhedens vækst i den kommende regnskabsperiode,” skriver Plenti.

 - Plenti: Vi er ikke discount

Bag Plenti står Morten Struge, som også er manden bag Onfone, sammen med Peter Mægbæk, der er medstifter af Fullrate.

Mere til historien

Plenti er midlertidigt fritaget for at tilbyde “gratis” roaming i EU-lande. Dermed kan Plenti afskaffe EU-pakken og taksere kunderne for forbruget i udlandet.

Samsung Galaxy S22’erne klarer bedre end S21

Omsætningen går det bedre for Galaxy S22-serien end forgængeren Galaxy S21. Det oplyser Samsung i forbindelse med kvartalsregnskabet.

(mere…)
860 millioner betalinger for Apples tjenester

Apple har nu 860 millioner betalte abonnementer på tværs af tjenester. iPhone er fortsat i førertrøjen.

(mere…)
Ny kundeflugt fra Nuuday

TV-kunderne siver forsat væk fra TDC Group, mens Nuuday trækker flere og flere mobilkunder til sig.

(mere…)
PlayStation 5 er fortsat svær at skaffe

Sony har fremlagt deres seneste kvartalsregnskab, samt de nyeste salgsstal for PlayStation 5, som Sony fortsat har problemer med at levere.

(mere…)
Facebook oplever for første gang fald i antal af brugere

For første gang oplevede Facebook i sidste kvartal en nedgang i antallet af daglige brugere. Det kom frem i forbindelse med fremlæggelsen af kvartalsregnskabet.

(mere…)
Apple har 1,8 milliarder aktive enheder

KORT NYT: Under fremlæggelsen af det seneste kvartalsregnskab fra Apple meddelte CEO Tim Cook og CFO Luca Maestri, at der nu er 1,8 milliarder aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram