Plenti har succes – men kæmpe underskud

0

Selvom Plenti har stor succes, så kommer de ud af deres første regnskabsår med et underskud på 46,9 millioner kroner.

Plenti er startet af Morten Strunge og Peter Mægbæk (Foto: Plenti)
Plenti er startet af Morten Strunge og Peter Mægbæk (Foto: Plenti)

Plenti har stor succes, når det kommer til, at få kunder i butikken. Plenti har tidligere på måneden oplyst, at de nu har rundet 90.000 kunder. Men at få 90.000 kunder ind i butikken – ja, det har kostet penge.

 – Plenti vandt over store spillere i 2016

Det første årsregnskab fra Plenti viser, at de har et underskud på 46,9 millioner kroner. Regnskabet dækker over perioden fra september 2015 til og med februar 2017. Det skriver Business.dk.

Ud fra årsrapporten ses det, at der har været mange investeringer i forhold til etablering af virksomheden, samt opbygning af markedspositionen.

Selvom Plenti altså kommer ud med et underskud på små 50 millioner kroner, så betragtes resultatet også som ”tilfredsstillende”.

Plenti vil også forsøge at fortsætte den flotte vækst både på privatmarkedet, men de vil også forsøge sig med erhvervskunder.

– ”Ud over det fortsatte fokus på vækst i privatmarkedet vil vi også påbegynde salg til erhvervsmarkedet. Der vil således også blive investeret i virksomhedens vækst i den kommende regnskabsperiode,” skriver Plenti.

 – Plenti: Vi er ikke discount

Bag Plenti står Morten Struge, som også er manden bag Onfone, sammen med Peter Mægbæk, der er medstifter af Fullrate.

Mere til historien

Plenti er midlertidigt fritaget for at tilbyde “gratis” roaming i EU-lande. Dermed kan Plenti afskaffe EU-pakken og taksere kunderne for forbruget i udlandet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer