Samsung Pay rykker tættere på Danmark

KORT NYT: Samsung Pay, rykker nu tættere på Danmark. Vores naboland Sverige har netop åbnet op for løsningen.

Samsung Pay (Foto: Samsung)

Samsung Pay (Foto: Samsung)

Tilbage i 2015 lancerede Samsung deres mobilbetalingsløsning, Samsung Pay, på hjemmemarkedet i Sydkorea. Siden har Samsung langsomt tilføjet flere lande, hvor tjenesten altså er blevet tilgængelig – deriblandt USA, Kina og Spanien.

 – Android Pay, Apple Pay og Samsung Pay udbredes til flere lande

- Artiklen fortsætter efter annoncen -

Men nu har de netop tilføjet yderligere fire lande, hvoraf Sverige er det ene af dem. Dermed kommer Samsung Pay altså tættere på Danmark end den tidligere har været.

 – Android Pay nærmer sig Danmark

Foruden Sverige er Samsung Pay nu også tilgængelig i De Forenede Arabiske Emirater, Hong Kong og Schweiz. Samlet set er Samsung Pay tilgængelig i 16 lande rundt i verden. Det skriver Android Authority.

Der er endnu ingen meldinger om Samsung Pay vil lanceres på det danske marked, men når man køber en Galaxy S8 eller Galaxy S8+ vil man opleve, at Samsung Pay er pre-installeret. Dette hænger sammen med, at Samsung benytter en fælles softwareudgave til hele Norden.

Mere til historien

I Danmark er det fortsat MobilePay, som er den mest benyttede mobilbetalingsløsning. Men forventningerne er store til Nets Mobile Dankort, der ventes at være lige på trapperne – og en fuld version skulle gerne være klar inden sommerferien.


Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.