Samsung Pay rykker tættere på Danmark

2

KORT NYT: Samsung Pay, rykker nu tættere på Danmark. Vores naboland Sverige har netop åbnet op for løsningen.

Samsung Pay (Foto: Samsung)
Samsung Pay (Foto: Samsung)

Tilbage i 2015 lancerede Samsung deres mobilbetalingsløsning, Samsung Pay, på hjemmemarkedet i Sydkorea. Siden har Samsung langsomt tilføjet flere lande, hvor tjenesten altså er blevet tilgængelig – deriblandt USA, Kina og Spanien.

 – Android Pay, Apple Pay og Samsung Pay udbredes til flere lande

Men nu har de netop tilføjet yderligere fire lande, hvoraf Sverige er det ene af dem. Dermed kommer Samsung Pay altså tættere på Danmark end den tidligere har været.

 – Android Pay nærmer sig Danmark

Foruden Sverige er Samsung Pay nu også tilgængelig i De Forenede Arabiske Emirater, Hong Kong og Schweiz. Samlet set er Samsung Pay tilgængelig i 16 lande rundt i verden. Det skriver Android Authority.

Der er endnu ingen meldinger om Samsung Pay vil lanceres på det danske marked, men når man køber en Galaxy S8 eller Galaxy S8+ vil man opleve, at Samsung Pay er pre-installeret. Dette hænger sammen med, at Samsung benytter en fælles softwareudgave til hele Norden.

Mere til historien

I Danmark er det fortsat MobilePay, som er den mest benyttede mobilbetalingsløsning. Men forventningerne er store til Nets Mobile Dankort, der ventes at være lige på trapperne – og en fuld version skulle gerne være klar inden sommerferien.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer