Android Pay nærmer sig Danmark

Android Pay rykker tættere på Danmark. Nu lanceres tjenesten i Polen, der er det andet europæiske land, som får tjenesten.

Android Pay (Kilde: GSMArena.com)

Android Pay (Kilde: GSMArena.com)

Apple Pay, Samsung Pay og Android Pay er ikke mobilbetalingsløsninger, som er tilgængelige i Danmark. Men tjenesterne kommer langsomt nærmere landet.

Senest er det Googles mobilbetalingsløsning, Android Pay, som lanceres i Polen og dermed rykker tjenesten altså tættere på Danmark.

 – Android Pay virker nu også til betaling i apps

Android Pay blev lanceret tilbage i september 2015, dog på daværende tidspunkt kun på det amerikanske marked.

Det bliver muligt, at benytte Android Pay mere end 400.000 forskellige steder rundt i Polen. Steder der i forvejen tager imod kontaktløse betalinger.

Brugerne skal tilføje deres betalingskort i Android Pay applikationen, og efterfølgende blot holde telefonen hen over chippen ved betalingsterminalen.

I første omgang er det kun kunder af Alior Bank, Bank Zachodni WBK og T-Mobile Banking Services, der kan bruge muligheden. Google oplyser også, at mBank vil blive tilføjet snart. Det skriver GSMArena.com.

 – Video: Sådan bruger du Android Pay

Google har ikke meldt ud om Android Pay er på vej til Danmark. Dermed er det blot at vente og se. Indtil det eventuelt meldes ud, så ser det ud til MobilePay er den førende tjeneste på markedet for mobilbetalinger i Danmark.

Mere til historien

Android Pay er tilgængeligt i flere lande nu, som løbende er blevet tilføjet siden lanceringen. Du kan derfor benytte Android Pay i Australien, Singapore, Hong Kong, Storbritannien og altså nu Polen.

Apple Pay presser prisen på Dankort i vejret

Dankort bliver dyrere for butikkerne. Endnu et skridt i den forkerte retning.

(mere…)
MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
MobilePay forandres markant

Nyt design og vigtige nye funktioner rammer tirsdag MobilePay. Få overblikket her.

(mere…)
Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

(mere…)
MobilePay er tilbage med vigtig funktion

Det er lidt over et år siden, at funktionen blev kaldt for dyr og lukkede ned, men nu er den på vej tilbage i MobilePay.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram