Android Pay nærmer sig Danmark

1

Android Pay rykker tættere på Danmark. Nu lanceres tjenesten i Polen, der er det andet europæiske land, som får tjenesten.

Android Pay (Kilde: GSMArena.com)
Android Pay (Kilde: GSMArena.com)

Apple Pay, Samsung Pay og Android Pay er ikke mobilbetalingsløsninger, som er tilgængelige i Danmark. Men tjenesterne kommer langsomt nærmere landet.

Senest er det Googles mobilbetalingsløsning, Android Pay, som lanceres i Polen og dermed rykker tjenesten altså tættere på Danmark.

 – Android Pay virker nu også til betaling i apps

Android Pay blev lanceret tilbage i september 2015, dog på daværende tidspunkt kun på det amerikanske marked.

Det bliver muligt, at benytte Android Pay mere end 400.000 forskellige steder rundt i Polen. Steder der i forvejen tager imod kontaktløse betalinger.

Brugerne skal tilføje deres betalingskort i Android Pay applikationen, og efterfølgende blot holde telefonen hen over chippen ved betalingsterminalen.

I første omgang er det kun kunder af Alior Bank, Bank Zachodni WBK og T-Mobile Banking Services, der kan bruge muligheden. Google oplyser også, at mBank vil blive tilføjet snart. Det skriver GSMArena.com.

 – Video: Sådan bruger du Android Pay

Google har ikke meldt ud om Android Pay er på vej til Danmark. Dermed er det blot at vente og se. Indtil det eventuelt meldes ud, så ser det ud til MobilePay er den førende tjeneste på markedet for mobilbetalinger i Danmark.

Mere til historien

Android Pay er tilgængeligt i flere lande nu, som løbende er blevet tilføjet siden lanceringen. Du kan derfor benytte Android Pay i Australien, Singapore, Hong Kong, Storbritannien og altså nu Polen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer