Video: Sådan bruger du Android Pay

4

Kort nyt: Android Pay er endnu ikke officielt lanceret, men en ny video viser hvordan den nye betalingstjeneste virker.

Android Pay
Android Pay

En ny video af hvordan Androids betalingstjeneste Android Pay virker er blevet offentliggjort på YouTube. Det er brugeren GuruAidTechSupport, der er frigivet en video, hvor han benytter Android Pay.

Betalingstjenesten ventes at blive tilgængelig officielt fra den 16. september 2015. Det skriver Androidguys.com.

GuruAidTechSupport benytter tjenesten i flere forskellige typer forretninger, han viser tjenesten fungere hos Jack In The Box Drive-Thru, Rubios, Walgreens, Jamba Juice og en lokal pizza forretning.

Du kan se videoen herunder.

Hos Jamba Juice vises Android Pay-logoet endda ved siden af Apple Pay-logoet, og man kunne derfor fristes til at tro tjenesten allerede var offentlig tilgængelig.

Men Android Pay er endnu ikke offentlig tilgængelig som en standalone APK. Men Google Play Services 8.1.03 har muligheden gemt væk. Ifølge GuruAidTechSupport, så kan den findes ved brug af eksempelvis Nova Launcher eller denne applikation.

 – Første dansker har købt bil med sin smartphone

Om Android Pay bliver tilgængeligt på det danske marked er endnu uvist.

 

Mere til historien

Der findes et væld af mobilbetalingstjenester rundt i verden og nogle satser på verdensmarkedet, mens andre går mere efter de lokale markeder. I Danmark findes eksempelvis MeeWallet, Swipp og MobilePay, mens der på det verdensmarkedet også er Apple Pay og inden længe henholdsvis Android Pay og Samsung Pay.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer