Google har nu lanceret Android Pay

0

Android Pay er nu officielt lanceret, men det er endnu uvist om vi får mobilbetalingstjenesten til Danmark.

Android Pay
Android Pay

Apple har deres egen mobilbetalingstjeneste – Apple Pay – og nu har Google også deres egen i form af Android Pay, som netop er blevet lanceret.

 – Apple Pay – mobilbetaling på Apples måde

Android Pay blev fremvist for første gang af selskabet tilbage i maj måned, og nu oplyser Google altså på deres officielle Android Blog, at tjenesten er lanceret på det amerikanske marked til at starte med.

 – Video: Sådan bruger du Android Pay

Har du den gamle Google Wallet applikation installeret, så vil Android Pay dukke op som en opdatering til denne. Det skriver GSMArena.com.

Android Pay er baseret på NFC-teknologien og Google fortalte på deres I/O-konference, at sikkerheden er ligeså stor med denne løsning, som med almindelig kortbetaling.

Disse firmaer understøtter eller vil understøtte Android Pay
Disse firmaer understøtter eller vil understøtte Android Pay

Derudover kræver det, at du har en Android enhed med NFC (Android 4.4 eller nyere) for at kunne benytte tjenesten, samt dit betalingskort er understøttet.

Google har endnu ikke meldt noget ud om, hvornår tjenesten bliver tilgængelig i andre dele af verden og ej heller om vi får tjenesten til Danmark på et tidspunkt.

Både Apple Pay og Samsungs egen mobilbetalingsløsning Samsung Pay er begge lanceret internationalt. Derfor ventes det også, at Google lancerer Android Pay i andre lande.

Mere til historien

Android Pay applikationen vil senere gøre det muligt for dig, at købe ting direkte fra dine applikationer, samt gemme loyalitets kort og lignende.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer