Google har nu lanceret Android Pay

Android Pay er nu officielt lanceret, men det er endnu uvist om vi får mobilbetalingstjenesten til Danmark.

Android Pay

Android Pay

Apple har deres egen mobilbetalingstjeneste – Apple Pay – og nu har Google også deres egen i form af Android Pay, som netop er blevet lanceret.

 – Apple Pay – mobilbetaling på Apples måde

Android Pay blev fremvist for første gang af selskabet tilbage i maj måned, og nu oplyser Google altså på deres officielle Android Blog, at tjenesten er lanceret på det amerikanske marked til at starte med.

 – Video: Sådan bruger du Android Pay

Har du den gamle Google Wallet applikation installeret, så vil Android Pay dukke op som en opdatering til denne. Det skriver GSMArena.com.

Android Pay er baseret på NFC-teknologien og Google fortalte på deres I/O-konference, at sikkerheden er ligeså stor med denne løsning, som med almindelig kortbetaling.

Disse firmaer understøtter eller vil understøtte Android Pay

Disse firmaer understøtter eller vil understøtte Android Pay

Derudover kræver det, at du har en Android enhed med NFC (Android 4.4 eller nyere) for at kunne benytte tjenesten, samt dit betalingskort er understøttet.

Google har endnu ikke meldt noget ud om, hvornår tjenesten bliver tilgængelig i andre dele af verden og ej heller om vi får tjenesten til Danmark på et tidspunkt.

Både Apple Pay og Samsungs egen mobilbetalingsløsning Samsung Pay er begge lanceret internationalt. Derfor ventes det også, at Google lancerer Android Pay i andre lande.

Mere til historien

Android Pay applikationen vil senere gøre det muligt for dig, at købe ting direkte fra dine applikationer, samt gemme loyalitets kort og lignende.

Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

(mere…)
MobilePay på vej med stor opdatering mod svindel

En sikkerhedsopdatering fra MobilePay er på vej i foråret, som et led i at forhindre misbrug, trusler og svindel.

(mere…)
MobilePay får konkurrence af global spiller

En global spiller på det finansielle marked dumper prisen, og bliver billigere end MobilePay for erhvervslivet.

(mere…)
Nye gebyrer kan betyde MobilePay-stop

Mange erhvervsdrivende har frygtet oktober, som betyder nyt gebyr hos MobilePay. I sidste ende kan det betyde et MobilePay-stop i nogle butikker.

(mere…)
Nordea åbner for dankortet i Apple Pay

Presset fra kunder og Nets gør, at Nordea vil åbne for betaling med Dankort i Apple Pay - men først om LANG tid.

(mere…)
Raser over nyt MobilePay-gebyr!

MobilePay udnytter monopollignende tilstand og sætter priserne voldsomt op. Mange er rasende over den nye prisstruktur.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram