Genoplev Google I/O 2015 på få minutter

Video: Google I/O 2015 var en to dage lang konference for udviklere og teknologi-interesserede – genoplev eventen på tre minutter.

Der var flere store nyheder under dette års Google I/O 2015. Store dele af konferencen handlede om at fintune og videreudvikle på allerede velfungerende produkter, både på Android og andre af Googles produkter.

Google IO 2015 logo

Google IO 2015 logo

Hvis du ikke fik hele konferencen med, eller ikke havde tid til at se eller gense den to timer lange keynote, hvor langt de fleste nyheder, blev præsenteret, så har Google sammensat en lille video på to minutter og 37 sekunder, hvor de har udvalgt en række højdepunkter fra konferencen.

– Kæmpe overblik: De største nyheder fra Google I/O 2015

Blandt de mange nyheder  kommer videoen kort omkring næste version af Android, Android M. Men også App Links, Material Design, Android TV, Android Auto, Now on Tap, Google Photos, Familie sektion i Google Play og Cardboard 2 får kort lov til at være med i videoen med de mange højdepunkter.

Under årets udviklerkonference blev der også talt om meget andet. Google kunne præsentere indbyggede protokoller for fingeraftrykslæsning i Android M, således alle udviklere kan få gavn af fingeraftryksscannere i nuværende og fremtidige smartphones.

Google præsenterede også en genoplivning af deres mobile betalingssystem, Google Wallet, der nu får en selskab af Android Pay – et betalingssystem til Android enheder, der lader udviklere integrerer Android Pay i deres applikationer og simplificere mobilbetaling hos forbrugerne.

– Android tastatur – nu med konto-synkronisering

Fokusset kom også et smut forbi Googles indlæringsfunktion, der indsamler og tilbyder forbrugerne den rette data, på rette tidspunkt. Google Now on Tap er selskabets videreudvikling af Google Now, der nu bliver dybere integreret i Android, og tilbyder en brugerflade, der kører i baggrunden, og kun kommer frem på de rette tidspunkter, med det rette indhold, lige når du har brug for det.

Offline applikationer er et begreb vi, ifølge Google, i fremtiden oftere kommer til at stifte bekendtskab med. Applikationer skal ifølge Google også kunne anvendes, når der ikke er en netværksforbindelse tilgængelig. Derfor vil Google bygge offlinefunktioner ind i flere af deres kerne-apps, heriblandt Google Maps, som vi kan forvente får fuld offline navigation inden udgangen af 2015.

Se højdepunkterne fra Google I/O 2015

Mere til historien

Google havde tonsvis har nyheder og flere af dem kunne ikke klemmes ind i deres åbningsevent, men blev præsenteret under de enkelte udvikler-sessioner, der løb af stablen over de to dage, konferencen stod på. Se eller gense de enkelte sessioner, her via Google Developers på YouTube.

Besked-appen på udvalgte Android-telefoner får chat-robot

Googles AI-værktøjer dukker op i Besked-appen på udvalgte Android-telefoner.

(mere…)
Google Pixel Fold 2 er lækket på billeder

De næste foldbare smartphones fra Google kan få et helt nyt design, viser lækkede billeder af det, som ventes at være Pixel Fold 2.

(mere…)
Google rundede milepæl med Pixel-telefonerne i 2023

Salget af Google Pixel-telefonerne går godt, men der er fortsat langt op til konkurrenterne.

(mere…)
Dansk hovedpine i Chromebook-sag tages op i Norge

Det norske datatilsyn efterlyser en stærkere central styring af privatlivsdata i skolerne.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Få et smugkig på Android 15

Google har givet et lille smugkig på den næste store Android-opdatering, som hedder Android 15.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram