Genoplev Google I/O 2015 på få minutter

Video: Google I/O 2015 var en to dage lang konference for udviklere og teknologi-interesserede – genoplev eventen på tre minutter.

Der var flere store nyheder under dette års Google I/O 2015. Store dele af konferencen handlede om at fintune og videreudvikle på allerede velfungerende produkter, både på Android og andre af Googles produkter.

Google IO 2015 logo

Google IO 2015 logo

Hvis du ikke fik hele konferencen med, eller ikke havde tid til at se eller gense den to timer lange keynote, hvor langt de fleste nyheder, blev præsenteret, så har Google sammensat en lille video på to minutter og 37 sekunder, hvor de har udvalgt en række højdepunkter fra konferencen.

– Kæmpe overblik: De største nyheder fra Google I/O 2015

Blandt de mange nyheder  kommer videoen kort omkring næste version af Android, Android M. Men også App Links, Material Design, Android TV, Android Auto, Now on Tap, Google Photos, Familie sektion i Google Play og Cardboard 2 får kort lov til at være med i videoen med de mange højdepunkter.

Under årets udviklerkonference blev der også talt om meget andet. Google kunne præsentere indbyggede protokoller for fingeraftrykslæsning i Android M, således alle udviklere kan få gavn af fingeraftryksscannere i nuværende og fremtidige smartphones.

Google præsenterede også en genoplivning af deres mobile betalingssystem, Google Wallet, der nu får en selskab af Android Pay – et betalingssystem til Android enheder, der lader udviklere integrerer Android Pay i deres applikationer og simplificere mobilbetaling hos forbrugerne.

– Android tastatur – nu med konto-synkronisering

Fokusset kom også et smut forbi Googles indlæringsfunktion, der indsamler og tilbyder forbrugerne den rette data, på rette tidspunkt. Google Now on Tap er selskabets videreudvikling af Google Now, der nu bliver dybere integreret i Android, og tilbyder en brugerflade, der kører i baggrunden, og kun kommer frem på de rette tidspunkter, med det rette indhold, lige når du har brug for det.

Offline applikationer er et begreb vi, ifølge Google, i fremtiden oftere kommer til at stifte bekendtskab med. Applikationer skal ifølge Google også kunne anvendes, når der ikke er en netværksforbindelse tilgængelig. Derfor vil Google bygge offlinefunktioner ind i flere af deres kerne-apps, heriblandt Google Maps, som vi kan forvente får fuld offline navigation inden udgangen af 2015.

Se højdepunkterne fra Google I/O 2015

Mere til historien

Google havde tonsvis har nyheder og flere af dem kunne ikke klemmes ind i deres åbningsevent, men blev præsenteret under de enkelte udvikler-sessioner, der løb af stablen over de to dage, konferencen stod på. Se eller gense de enkelte sessioner, her via Google Developers på YouTube.

Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Ny “find min mobil” virker offline

Google er begyndt udrulningen af den nye "Find My Device". Også dine hovedtelefoner vil kunne spores.

(mere…)
Kilder: Google overvejer betaling for søgninger

Google er presset af OpenAI's ChatGPT, og kan stå foran den største omvæltning i søge-forretningen.

(mere…)
Google får styr på dit rod

Digitalt rod er et reelt problem for mange. Nu italesætter Google en håndfuld AI-værktøjer som kan rydde op for dig.

(mere…)
Troede du at inkognito i Google Chrome var privat?

Google vildledte brugere om inkognitotilstand. Data blev indsamlet trods "privat" browsing.

(mere…)
Google Pixel 9 lækket på nye billeder

Nye billeder af Google Pixel 9 er afsløret. Der er også rygter om specifikationer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram