Googles Android tastatur – nu med konto-synkronisering

2

Googles eget Android-tastatur er blevet opdateret med konto-synkronisering – slut med at gemme dine ord to gange.

Google gjorde i forbindelse med Android 5.0 Lollipop tastaturet til Android frit tilgængelig i Google Play – altid opdateret og klar til alle nyere Android-enheder på markedet.click internet keyboard tastatur

Tastaturet fra Google er blandt de absolut bedste til Android platformen, hvilket flere anmeldere også har understreget i tidligere produktanmeldelser. Det er for manges vedkommende hovedrystende, at se de enkelte producenter vælger at bruge tid på at udvikle deres eget tastatur til de enkelte produkter, når Googles valgmulighed er så god.

Og netop i disse dage bliver tastaturet fra Google ikke ringere at anvende, specielt ikke hvis man bruger tastaturet på flere Android enheder.

Synkroniser dine ord

Én af de store nyheder i den nyeste opdatering til applikationen er synkronisering af den personlige ordbog, på tværs af de enheder, man har tilknyttet den samme konto. Tilføjer man et ord til ordbogen i Google-tastaturet, bliver den nu automatisk synkroniseret på tværs af ens enheder.

For at få automatisk synkronisering af den personlige ordbog skal funktionen aktiveres under indstillinger. Vælg menupunktet ”konti og privatliv” (i indstillinger for tastaturet) og sæt flueben i synkronisering af Google-tastatur.

Af andre nyheder til opdateringen er også muligheden for at anvende Emojis via et ekstern fysisk tastatur, hvad enten det er via Bluetooth eller fysisk tilkobling til den enkelte Android enhed.

Tekstkorrigering er ikke længe delt op i niveauer, men kan enten slås til eller fra. Brugerstatistik ligger ikke længere under tastaturets indstillinger, men under ens konto- og privatindstillinger.

Den nye opdatering har fået version 4.1, og kan, hvis du endnu ikke har fået opdateringen, på eget ansvar hentes her via APKMirror. Jeg har afprøvet opdateringen via før nævnte link og har ikke oplevet problemer.

Billedeguide: Sådan opsættes Google-tastaturet

Mere til historien

Har du endnu ikke prøvet kræfter med Google-tastaturet til Android, så kan det hentes her via Google Play ganske gratis. Google-tastaturet er kompatibel med alle enheder med Android 4.4 KitKat eller nyere.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer