Googles Android tastatur - nu med konto-synkronisering

Googles eget Android-tastatur er blevet opdateret med konto-synkronisering – slut med at gemme dine ord to gange.

Google gjorde i forbindelse med Android 5.0 Lollipop tastaturet til Android frit tilgængelig i Google Play – altid opdateret og klar til alle nyere Android-enheder på markedet.click internet keyboard tastatur

Tastaturet fra Google er blandt de absolut bedste til Android platformen, hvilket flere anmeldere også har understreget i tidligere produktanmeldelser. Det er for manges vedkommende hovedrystende, at se de enkelte producenter vælger at bruge tid på at udvikle deres eget tastatur til de enkelte produkter, når Googles valgmulighed er så god.

Og netop i disse dage bliver tastaturet fra Google ikke ringere at anvende, specielt ikke hvis man bruger tastaturet på flere Android enheder.

Synkroniser dine ord

Én af de store nyheder i den nyeste opdatering til applikationen er synkronisering af den personlige ordbog, på tværs af de enheder, man har tilknyttet den samme konto. Tilføjer man et ord til ordbogen i Google-tastaturet, bliver den nu automatisk synkroniseret på tværs af ens enheder.

For at få automatisk synkronisering af den personlige ordbog skal funktionen aktiveres under indstillinger. Vælg menupunktet ”konti og privatliv” (i indstillinger for tastaturet) og sæt flueben i synkronisering af Google-tastatur.

Af andre nyheder til opdateringen er også muligheden for at anvende Emojis via et ekstern fysisk tastatur, hvad enten det er via Bluetooth eller fysisk tilkobling til den enkelte Android enhed.

Tekstkorrigering er ikke længe delt op i niveauer, men kan enten slås til eller fra. Brugerstatistik ligger ikke længere under tastaturets indstillinger, men under ens konto- og privatindstillinger.

Den nye opdatering har fået version 4.1, og kan, hvis du endnu ikke har fået opdateringen, på eget ansvar hentes her via APKMirror. Jeg har afprøvet opdateringen via før nævnte link og har ikke oplevet problemer.

Billedeguide: Sådan opsættes Google-tastaturet

Mere til historien

Har du endnu ikke prøvet kræfter med Google-tastaturet til Android, så kan det hentes her via Google Play ganske gratis. Google-tastaturet er kompatibel med alle enheder med Android 4.4 KitKat eller nyere.

Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Datatilsyn advarer mod officielle VM-apps

ADVARSEL: Flere europæiske datatilsyn er klar i ”mählet”. De advarer mod, at man downloader Qatars officielle VM-apps. De udgør privatlivsrisici.

(mere…)
Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Google Maps gør det nemmere at finde en ladestander til elbilen

Den nyeste version af Google Maps gør det lettere at finde frem til opladestandere til elbiler. Du kan endda søge ud fra ladeeffekt og stiktype.

(mere…)
SwiftKey er atter tilgængeligt til iPhone

Microsoft valgte at droppe SwiftKey-tastaturet til iOS i starten af oktober og fjernede det fra App Store. Nu er SwiftKey tilbage.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram