Android Pay, Apple og Samsung Pay udbredes til flere lande

3

Android Pay, Apple Pay og Samsung Pay bliver alle gjort tilgængelige i nye lande. Her er den aktuelle status

Android Pay (Foto: Google)
Android Pay (Foto: Google)

Der har været stille i noget tid vedrørende de forskellige mobilbetalingstjenester, men nu er der nyt fra Android Pay, Apple Pay og Samsung Pay.

 – Google tester håndfri mobilbetaling

Alle tjenesterne er nemlig blevet udbredt i flere lande. Apple Pay har tilføjet Irland, mens Android Pay har fået Belgien med og Samsung Pay er blevet lanceret i Indien. Det skriver Pocketnow.com.

Dermed ser det ud til, at konkurrencen atter er i gang efter lidt stilstand de seneste måneder.

 – Apple Pay – mobilbetaling på Apples måde

Android Pay vil kunne bruges i mere end 85.000 lokationer i Belgien, der tager imod kontaktløs betaling. Dette inkluderer blandt andet butikker som H&M, Carrefour, Media Markt og McDonald’s. Det oplyser Google i et officielt blogindlæg.

 – Video: Sådan bruger du Android Pay

Derudover ventes det også, at Samsung Pay vil blive tilgængelig i Sverige allerede i år. Det skriver GSMArena.com. Netop nu er Samsung Pay tilgængelig i 10 lande på verdensplan.

Det er endnu uvist om nogle af mobilbetalingstjenesterne er på vej på det danske marked. Det eneste der er sikkert er, at Nets er på vej med ”det mobile Dankort”, som konkurrent til MobilePay.

Mere til historien

MobilePay er netop nu nærmest enehersker på det danske marked for mobilbetalinger, efter konkurrenten Swipp blev lukket og slukket, samt blev en del af MobilePay. I sidste uge lancerede de det nyeste tiltag, der gør det muligt at betale eksempelvis telefonregningen via MobilePay.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer