Android Pay, Apple og Samsung Pay udbredes til flere lande

Android Pay, Apple Pay og Samsung Pay bliver alle gjort tilgængelige i nye lande. Her er den aktuelle status

Android Pay (Foto: Google)

Android Pay (Foto: Google)

Der har været stille i noget tid vedrørende de forskellige mobilbetalingstjenester, men nu er der nyt fra Android Pay, Apple Pay og Samsung Pay.

 – Google tester håndfri mobilbetaling

Alle tjenesterne er nemlig blevet udbredt i flere lande. Apple Pay har tilføjet Irland, mens Android Pay har fået Belgien med og Samsung Pay er blevet lanceret i Indien. Det skriver Pocketnow.com.

Dermed ser det ud til, at konkurrencen atter er i gang efter lidt stilstand de seneste måneder.

 – Apple Pay – mobilbetaling på Apples måde

Android Pay vil kunne bruges i mere end 85.000 lokationer i Belgien, der tager imod kontaktløs betaling. Dette inkluderer blandt andet butikker som H&M, Carrefour, Media Markt og McDonald’s. Det oplyser Google i et officielt blogindlæg.

 – Video: Sådan bruger du Android Pay

Derudover ventes det også, at Samsung Pay vil blive tilgængelig i Sverige allerede i år. Det skriver GSMArena.com. Netop nu er Samsung Pay tilgængelig i 10 lande på verdensplan.

Det er endnu uvist om nogle af mobilbetalingstjenesterne er på vej på det danske marked. Det eneste der er sikkert er, at Nets er på vej med ”det mobile Dankort”, som konkurrent til MobilePay.

Mere til historien

MobilePay er netop nu nærmest enehersker på det danske marked for mobilbetalinger, efter konkurrenten Swipp blev lukket og slukket, samt blev en del af MobilePay. I sidste uge lancerede de det nyeste tiltag, der gør det muligt at betale eksempelvis telefonregningen via MobilePay.

Apple Pay presser prisen på Dankort i vejret

Dankort bliver dyrere for butikkerne. Endnu et skridt i den forkerte retning.

(mere…)
Pas nu på dit Apple Pay

Du skal lægge mærke til denne mail, hvis du bruger Apple Pay. Jeg har efterprøvet mailen.

(mere…)
MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
Så kom den store MobilePay-opdatering

I dag landede den helt store overhaling af MobilePay.

(mere…)
MobilePay forandres markant

Nyt design og vigtige nye funktioner rammer tirsdag MobilePay. Få overblikket her.

(mere…)
Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram