Mobile World Congress 2017: Dagens overblik – DAG 0

OVERBLIK: Mobile World Congress 2017 blev for alvor skudt i gang søndag selvom åbningen først er mandag. Se dagens nyheder her.

Mobile World Congress 2017, MWC 2017

Mobile World Congress 2017

En række producenter valgte vanen tro, at tyvstarte med produktpræsentationer søndag. LG, Huawei, Nokia (HDM Global), Lenovo og Samsung havde alle inviteret verdenspressen indenfor, for at se deres nyeste mobiler.

Dagen startede for alvor søndag middag – helt præcis klokken 12.00, hvor LG havde indkaldt til pressemøde i Barcelona.

LG

Helt som ventet præsenterede LG deres nye telefon LG G6. LG G6 har fået et nyt skærm formatet, der hedder FullVision.

LG G6 er officiel – nyt skærmformat

LG kunne desuden også fortælle, at LG G6 får Google Assistant. Kort efter LG’s pressemøde udsendte Google nyheden om, at flere Android-telefoner med Marshmallow og Nougat også får Google Assistant via en opdatering. Google oplyste ved samme lejlighed, at Google Asssistant i løbet af de kommende år vil understøtte flere sprog.

Sammenligning: LG G6 vs. LG G5

Huawei

Heller ikke til Huaweis pressemøde var der de store overraskelser. Helt som ventet offentliggjorde de Huawei P10 og P10 Plus.

Huawei har offentliggjort P10 og P10 Plus

Du kan læse mere om Huawei P10 og Huawei P10 Plus. Forsalget af P10 starter fredag den 10. marts 2017, mens den kommer i butikkerne fredag den 31. marts 2017. Huawei P10 Plus kommer til salg den 21. april 2017.

Huawei P10 og P10 Plus – pris og tilgængelighed i Danmark

Foruden de to nye telefoner havde Huawei også helt som ventet Huawei Watch 2 med til Barcelona.

Huawei Watch 2 er nu officielt

Nokia / HDM Global

Dagens helt store trækplaster har uden sammenligning været HDM Global, som er firmaet bag Nokia-brandet. Nokia 6 blev i starten af januar lanceret på det kinesiske marked, men nu har telefonen også fået en global lancering. Det er endnu uvist hvornår telefonen kommer til salg, men det ventes at ske i løbet af andet kvartal 2017.

Nokia 6 lanceres globalt

Nokia lancerede den oprindelige Nokia 3310 tilbage i 2000. Telefonen opnåede kæmpe popularitet og blev solgt i mere end 126 millioner enheder. Og nok en af de telefoner, som mange i vores markedsområde husker. Telefonen er nu re-lanceret i en 2017-variant.

Nokia 3310 – en klassiker genfødes i 2017

HDM Global havde i alt tre Android-telefoner med til pressemødet, samt altså re-lanceringen af Nokia 3310. Derudover lancerede Nokia et nyt wearable, som der dog endnu ikke er nogle oplysninger omkring.

Nokia 3, 5, 6 og de andre nyheder

Det populære mobilspil Snake, som alle Nokia-fans kender, gør ligesom Nokia 3310 også comeback. Denne gang i en anden variant end vi kender. Det er nemlig via Facebook Messenger samt på Nokia 3310 (2017).

Snake – gør også comeback med Nokia

Lenovo

Også Lenovo havde nyheder med til Barcelona. Under det velkendte Moto-brand lancerede de Moto G5 og Moto G5 Plus.

 – Lenovo klar med Moto G5

Samsung

Samsung sluttede dagen af med deres pressemøde, hvor de også helt som ventet kunne afsløre deres nye tablet Galaxy Tab S3.

Samsung Galaxy Tab S3 – nye funktioner til S-Pen

Foruden Galaxy Tab S3 præsenterede Samsung også Galaxy Book og Gear VR med controller.

Den største nyhed hos Samsung var faktisk, at de inviterede til en ny Unpacked event i New York City onsdag den 29. marts 2017. Her ventes det, at de vil offentliggøre Galaxy S8.

 – Samsung inviterer til Galaxy S8 Unpacked-event

Det er spændende om de kommende dage byder på nogle overraskelser eller alle produktlanceringer og nyheder er lækket før tid.

Mere til historien

MereMobil.dk dækker hele Mobile World Congress 2017. Mobilkonferencen starter officielt i morgen mandag den 27. februar 2017 og slutter torsdag den 2. marts 2017.

Mobile World Congress 2021 er udskudt i månedsvis

I år blev verdens største mobilkonference ikke til noget, men datoen for 2021 er nu meldt ud, dog måneder senere end normalt.

(mere…)
Mobile World Congress aflyst – hvad så?

Verdens største mobilkonference, Mobile World Congress 2020, blev aflyst i sidste uge pga. coronavirus. Men hvad med de mange lanceringer af nye produkter?

(mere…)
OFFICIELT: Mobile World Congress 2020 er aflyst

BREAKING NEWS: Mobile World Congress 2020 er aflyst. Årsagen er coronavirus. Flere producenter og udstillere har trukket sig over de seneste uger.

(mere…)
HMD Global trækker Nokia ud af MWC

Mobile World Congress 2020 er ramt af masseaflysninger fra de vigtigste virksomheder. Senest har HMD Global trukket Nokia ud af eventen.

(mere…)
Mobile World Congress 2020 risikerer aflysning

MWC 2020 aflyses eller gennemføres? Skæbnen for dette års Mobile World Congress 2020 vil måske blive endelig besluttet fredag den 14. februar 2020.

(mere…)
Danske TDC dropper også MWC 2020

Nu har danske TDC også valgt at melde afbud fra verdens største mobilkonference pga. coronavirus. Flere udenlandske mobiloperatører har også trukket sig.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram