Samsung Galaxy Book – kommer med Windows 10

Samsung er klar med Galaxy Book, som er en Windows 10 enhed der kombinerer bærbar og tablet sammen med S Pen.

Samsung Galaxy Book 12 tommer (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Book 12 tommer (Foto: Samsung)

Foruden Galaxy Tab S3 har Samsung også offentliggjort deres nye Samsung Galaxy Book.

Galaxy Book er en mellemting mellem en tablet og en bærbar computer. En enhed, som ikke vil gå på kompromis. Fordelene ved Windows 10 tilbydes sammen med tastatur og S Pen.

 – Samsung Galaxy Tab S3 – nye funktioner til S-Pen

Tastaturet er større og mere præcist end tablet-tasteturer er kendt for at være. Det betyder også, at det er ligeså bekvem at arbejde på, som et almindeligt tastatur, lyder det fra Samsung.

-”Både Galaxy Tab S3 og Galaxy Book indeholder Samsungs seneste teknologi, som understøtter HDR-video og Samsung Flow, en tjeneste der forenkler arbejdet på farten med sikre login og trådløs synkronisering med andre kompatible enheder. Den synkroniserer for eksempel enkelt med telefonen for at lette overførsler af dokumenter, og for at brugeren ikke skal misse vigtige notifikationer, uanset hvilken enhed vedkommende arbejder på,” sådan skriver Samsung selv om Galaxy Book i pressemeddelelse.

Galaxy Book kommer i to størrelser med henholdsvis 10,6 tommer og 12 tommer. Den lille (10,6 tommer) har en TFT skærm med 1920 x 1280 pixels, mens 12 tommer versionen har en Super AMOLED 2160 x 1440 pixels skærm.

Processoren er en Intel Core m3 dual-core 2.6 GHz i den lille, mens storebroderen kommer med en Intel Core i5 dual-core 3.1 GHz processor. De kommer begge med 4 GB RAM og understøtter microSD-kort. Den lille model fås med 64 eller 128 GB intern hukommelse, mens den store kommer med 128 GB intern hukommelse. Den fås også i en model med 8 GB RAM og 256 GB intern hukommelse.

Begge har USB Type-C.

Skal du bruge web-cam så kommer de begge med et. 10,6 tommer enheden har et 5 megapixels frontkamera, mens 12 tommer modellen har et 13 megapixels kamera.

Begge modeller understøtter WiFi 802.11 a/b/g/n/AC, 2X2 MIMO, Bluetooth 4.1 BLE, GPS og batterierne i begge versioner understøtter fast charging.

Det er i skrivende stund uvist om Galaxy Book kommer på det danske marked. I forbindelse med lanceringen er der dog ikke nævnt hverken dansk salgsstart eller dansk pris.

Mere til historien

Samsung producerer bærbare computere, men ikke med samme succes som eksempelvis Lenovo indenfor denne kategori.

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Samsung udvider AI-funktioner til S22-serien

AI-funktionerne i Galaxy S24-serien skal ud til endnu flere brugere.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram