Lenovo klar med Moto G5

0

Lenovos populære Moto G4 har fået en afløser med få forbedringer. Mød Moto G5 og Moto G5 Plus.

Moto G5 (Foto: The Verge)

Moto G5 var en af Lenovos største succeser i 2016. Selvom telefonen ikke rigtigt kom til Danmark, er det værd at følge, for man får virkelig meget for pengene og Lenovo satser mere og mere på smartphonedelen. Lenovo har lanceret Moto G5 og Moto G5 Plus til de internationale markeder, som vil kunne købes allerede i marts.

G-serien er Motos mest populære og måske derfor ændrer Moto ikke ås meget ved specifikationerne eller designet. Materialet er dog nu med en metalbagside, i stedet for plastik.

Plus i pris

Moto G5 og Moto G5 Plus har mange forskelle og ikke blot størrelsen. Størrelsen er nærmest den mindste forskel. Moto G5 er nemlig 5,0 tommer mod G5 Plus’ 5,2 tommer. De har begge Full HD 1080p LCD skærme og 5 megapixels frontkamera, men så ophører lighederne næsten også.

Moto G5 (Foto: Lenovo)

G5 har en Snapdragon 430 processor og 13-megapixel f/2.0 kamera med fasedetektion autofocus. Video er 1080P, og der er intern hukommelse på 16 eller 32 GB hukommelse. Dog kan man supplere med microSD korts op til 128 GB.

Kommer til Danmark

For at holde liv i G5 er der et udskifteligt 2,800 mAh batteri. I Danmark får vi modellen med 3 GB RAM, hvor andre steder i verden må nøjes med 2 GB RAM.

G5 Plus har en stærkere Snapdragon 625 processor og 12-megapixel f/1.7 kamera med dual-focus. Det kan samtidig optage video i 4K. Intern hukommelse er 32 GB eller 64 GB. Ligesom med G5 er der også med G5 Plus forskel på hvor mange RAM man får, afhængigt af land. Her varierer det dog fra 2 til 4 GB, hvor Latinamerika får 2 GB, Europa får 3 GB og Asien 4 GB.

Pluseren får også NFC chip, 3000 mAh udskifteligt batteri og 15W TurboPower oplader. Som med G5’eren er der også MicroSD kort mulighed.

Specielle Funktioner

Nyt for den femte generation Moto G er One Button Nav. Det indebærer en forenkling af navigationen, hvor fingeraftrykslæseren også fungerer som Hjem-knap. Desuden kan man navigere ved at trække fingeren til højre og venstre på den fysiske knap.

“Noget af det sværeste i verden er at udvikle produkter, som både er exceptionelt gode og samtidig har en fornuftig pris Derfor er jeg stolt over den nye Moto G5-serie, som vil blive et tydeligt bevis for vores ambitioner om at gøre det eksklusive tilgængeligt for alle”, siger Thor Gøtz, Sales & Business Manager, Denmark, Lenovo Mobile Business Group

Mere til historien

G5 vil angiveligt koste 1.599 kroner i Danmark og være klar 13 marts 2017. G5 Plus koste 2.299 kroner og komme senere på foråret.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer