Lenovo klar med Moto G5

Lenovos populære Moto G4 har fået en afløser med få forbedringer. Mød Moto G5 og Moto G5 Plus.

Moto G5 (Foto: The Verge)

Moto G5 var en af Lenovos største succeser i 2016. Selvom telefonen ikke rigtigt kom til Danmark, er det værd at følge, for man får virkelig meget for pengene og Lenovo satser mere og mere på smartphonedelen. Lenovo har lanceret Moto G5 og Moto G5 Plus til de internationale markeder, som vil kunne købes allerede i marts.

G-serien er Motos mest populære og måske derfor ændrer Moto ikke ås meget ved specifikationerne eller designet. Materialet er dog nu med en metalbagside, i stedet for plastik.

Plus i pris

Moto G5 og Moto G5 Plus har mange forskelle og ikke blot størrelsen. Størrelsen er nærmest den mindste forskel. Moto G5 er nemlig 5,0 tommer mod G5 Plus' 5,2 tommer. De har begge Full HD 1080p LCD skærme og 5 megapixels frontkamera, men så ophører lighederne næsten også.

Moto G5 (Foto: Lenovo)

G5 har en Snapdragon 430 processor og 13-megapixel f/2.0 kamera med fasedetektion autofocus. Video er 1080P, og der er intern hukommelse på 16 eller 32 GB hukommelse. Dog kan man supplere med microSD korts op til 128 GB.

Kommer til Danmark

For at holde liv i G5 er der et udskifteligt 2,800 mAh batteri. I Danmark får vi modellen med 3 GB RAM, hvor andre steder i verden må nøjes med 2 GB RAM.

G5 Plus har en stærkere Snapdragon 625 processor og 12-megapixel f/1.7 kamera med dual-focus. Det kan samtidig optage video i 4K. Intern hukommelse er 32 GB eller 64 GB. Ligesom med G5 er der også med G5 Plus forskel på hvor mange RAM man får, afhængigt af land. Her varierer det dog fra 2 til 4 GB, hvor Latinamerika får 2 GB, Europa får 3 GB og Asien 4 GB.

Pluseren får også NFC chip, 3000 mAh udskifteligt batteri og 15W TurboPower oplader. Som med G5'eren er der også MicroSD kort mulighed.

Specielle Funktioner

Nyt for den femte generation Moto G er One Button Nav. Det indebærer en forenkling af navigationen, hvor fingeraftrykslæseren også fungerer som Hjem-knap. Desuden kan man navigere ved at trække fingeren til højre og venstre på den fysiske knap.

"Noget af det sværeste i verden er at udvikle produkter, som både er exceptionelt gode og samtidig har en fornuftig pris Derfor er jeg stolt over den nye Moto G5-serie, som vil blive et tydeligt bevis for vores ambitioner om at gøre det eksklusive tilgængeligt for alle", siger Thor Gøtz, Sales & Business Manager, Denmark, Lenovo Mobile Business Group

Mere til historien

G5 vil angiveligt koste 1.599 kroner i Danmark og være klar 13 marts 2017. G5 Plus koste 2.299 kroner og komme senere på foråret.

Motorola bekræfter: Motorola Razr 2022 er på vej

BEKRÆFTET: Motorola har bekræftet, at der inden længe kommer en ny generation af den foldbare model Motorola Razr.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Ny smartphone til 2.500 kroner – mød Motorola Moto G82 5G

Moto G-familien har fået et nyt medlem. Motorola har netop annonceret Moto G82 5G. Se pris og specifikationerne her.

(mere…)
Kongen af mellempris-telefoner er tilbage

VIDEO: Motorola Edge 30 er en fed telefon til under 3.500 kroner. Høj værdi for pengene! Se med her.

(mere…)
Motorola Edge 30 test | Sådan skal det gøres!

TEST: Batteriet holder i to døgn. Telefonen er ikke så stor, men yder godt og tager fine billeder. Min Motorola Edge 30 test konkluderer, at det er en (prisvenlig) mobil til topkarakter.

(mere…)
Stærkt bud fra Motorola - mød Motorola Edge 30

Motorola Edge 30 er lillesøster til Edge 30 Pro, men det er en stærk en af slagsen, hvor kameraet er i fokus og prisen forholdsvis lav.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram