Samsung lancerer håndkontrol til Gear VR

Samsung fortsætter sin storsatsning på VR-fronten med ny håndkontrol til Gear VR serien. Vi giver dig pris, tilgængelighed samt alle detaljerne.

Samsung Gear VR med controller (Foto: Samsung)

Samsung Gear VR med controller (Foto: Samsung)

Det er ikke længe siden vi anmeldte det nyeste Samsung Gear VR headset med rosende ord. Fem ud af seks stjerner er alle givet til et velfortjent headset, der leverer uovertruffen underholdning til en overkommelig pris.

– Samsung Gear VR – test af nyt Gear VR

Samsung lover, at lanceringen af den nye kontroller, betyder enklere og mere interaktive oplevelser med Gear VR. Kontrolleren er ergonomisk designet med et bøjet design, der har til hensigt, at fungere som både fjernbetjening og gamepad.

Kontrolleren har til hensigt at lette arm- og hovedbevægelserne gennem bedre bevægelsesinteraktion. Dette skulle gøre VR-oplevelsen og mere bekvem under længere tids brug. Det er noget vi har efterspurgt i både vores første og anden anmeldelse af Gear VR.

Gear VR kontrolleren tilbyder ”finger-trigger” placeret ud for pegefingeren. Finger-triggeren kan agere vælger- gribe, sigte,- og skydefunktion. Ydermere har Samsung også tilføjet hjem-, volumen, og tilbageknap på kontrolleren.

Kontrolleren har et rundt touch-område, der agerer ligesom touchpadområdet på selve headsettet. Kombinationen af touchpad og finger-trigger giver brugeren en udvidet oplevelse under spil, men hjælper også til bedre navigering i apps og nye muligheder for udviklere.

– 10 ting du kan bruge Gear VR og virtual reality til

Allerede nu findes der mere end 550 apps til Gear VR platformen. Med den nye kontroller, har Oculus allerede yderligere 70 spil i udvikling, der alle udnytter den nye kontrollers funktioner.

Den nye kontroller kan købes sammen med Gear VR i en samlet boks. Men Samsung Danmark lover også, at kontrolleren understøtter alle tidligere Gear VR-modeller. Derfor vil kontrolleren også komme på markedet som løst tilbehør. Det vides endnu ikke hvad VR-kontrolleren vil koste i løs vægt.

Mere til historien

Gear VR inklusiv kontroller forventes i de danske butikker i løbet af foråret 2017. Den vejledende pris bliver på 1.199 kroner.

Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Apple Vision Pro kommer til marts

RYGTE: Det ventes at Apple Vision Pro er klar til marts 2024.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram