Samsung lancerer håndkontrol til Gear VR

0

Samsung fortsætter sin storsatsning på VR-fronten med ny håndkontrol til Gear VR serien. Vi giver dig pris, tilgængelighed samt alle detaljerne.

Samsung Gear VR med controller (Foto: Samsung)
Samsung Gear VR med controller (Foto: Samsung)

Det er ikke længe siden vi anmeldte det nyeste Samsung Gear VR headset med rosende ord. Fem ud af seks stjerner er alle givet til et velfortjent headset, der leverer uovertruffen underholdning til en overkommelig pris.

– Samsung Gear VR – test af nyt Gear VR

Samsung lover, at lanceringen af den nye kontroller, betyder enklere og mere interaktive oplevelser med Gear VR. Kontrolleren er ergonomisk designet med et bøjet design, der har til hensigt, at fungere som både fjernbetjening og gamepad.

Kontrolleren har til hensigt at lette arm- og hovedbevægelserne gennem bedre bevægelsesinteraktion. Dette skulle gøre VR-oplevelsen og mere bekvem under længere tids brug. Det er noget vi har efterspurgt i både vores første og anden anmeldelse af Gear VR.

Gear VR kontrolleren tilbyder ”finger-trigger” placeret ud for pegefingeren. Finger-triggeren kan agere vælger- gribe, sigte,- og skydefunktion. Ydermere har Samsung også tilføjet hjem-, volumen, og tilbageknap på kontrolleren.

Kontrolleren har et rundt touch-område, der agerer ligesom touchpadområdet på selve headsettet. Kombinationen af touchpad og finger-trigger giver brugeren en udvidet oplevelse under spil, men hjælper også til bedre navigering i apps og nye muligheder for udviklere.

– 10 ting du kan bruge Gear VR og virtual reality til

Allerede nu findes der mere end 550 apps til Gear VR platformen. Med den nye kontroller, har Oculus allerede yderligere 70 spil i udvikling, der alle udnytter den nye kontrollers funktioner.

Den nye kontroller kan købes sammen med Gear VR i en samlet boks. Men Samsung Danmark lover også, at kontrolleren understøtter alle tidligere Gear VR-modeller. Derfor vil kontrolleren også komme på markedet som løst tilbehør. Det vides endnu ikke hvad VR-kontrolleren vil koste i løs vægt.

Mere til historien

Gear VR inklusiv kontroller forventes i de danske butikker i løbet af foråret 2017. Den vejledende pris bliver på 1.199 kroner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer