Samsung lancerer håndkontrol til Gear VR

Samsung fortsætter sin storsatsning på VR-fronten med ny håndkontrol til Gear VR serien. Vi giver dig pris, tilgængelighed samt alle detaljerne.

Samsung Gear VR med controller (Foto: Samsung)

Samsung Gear VR med controller (Foto: Samsung)

Det er ikke længe siden vi anmeldte det nyeste Samsung Gear VR headset med rosende ord. Fem ud af seks stjerner er alle givet til et velfortjent headset, der leverer uovertruffen underholdning til en overkommelig pris.

Samsung Gear VR - test af nyt Gear VR

Samsung lover, at lanceringen af den nye kontroller, betyder enklere og mere interaktive oplevelser med Gear VR. Kontrolleren er ergonomisk designet med et bøjet design, der har til hensigt, at fungere som både fjernbetjening og gamepad.

Kontrolleren har til hensigt at lette arm- og hovedbevægelserne gennem bedre bevægelsesinteraktion. Dette skulle gøre VR-oplevelsen og mere bekvem under længere tids brug. Det er noget vi har efterspurgt i både vores første og anden anmeldelse af Gear VR.

Gear VR kontrolleren tilbyder ”finger-trigger" placeret ud for pegefingeren. Finger-triggeren kan agere vælger- gribe, sigte,- og skydefunktion. Ydermere har Samsung også tilføjet hjem-, volumen, og tilbageknap på kontrolleren.

Kontrolleren har et rundt touch-område, der agerer ligesom touchpadområdet på selve headsettet. Kombinationen af touchpad og finger-trigger giver brugeren en udvidet oplevelse under spil, men hjælper også til bedre navigering i apps og nye muligheder for udviklere.

10 ting du kan bruge Gear VR og virtual reality til

Allerede nu findes der mere end 550 apps til Gear VR platformen. Med den nye kontroller, har Oculus allerede yderligere 70 spil i udvikling, der alle udnytter den nye kontrollers funktioner.

Den nye kontroller kan købes sammen med Gear VR i en samlet boks. Men Samsung Danmark lover også, at kontrolleren understøtter alle tidligere Gear VR-modeller. Derfor vil kontrolleren også komme på markedet som løst tilbehør. Det vides endnu ikke hvad VR-kontrolleren vil koste i løs vægt.

Mere til historien

Gear VR inklusiv kontroller forventes i de danske butikker i løbet af foråret 2017. Den vejledende pris bliver på 1.199 kroner.

Salget af foldbare telefoner vil vækste markant i 2022

Foldbare smartphones er ikke "folkelige", men salget er stærkt stigende og det ventes at stige yderligere, forudser analysefirma.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold4 er opgraderet på kamera og holdbarhed

Kameraet er blevet betydeligt bedre, men også holdbarheden har fået et løft på den nye Galaxy Z Fold4.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip4 er nutidens klaptelefon

Den nye klaptelefon Galaxy Z Flip4 er i forhold til Galaxy Z Flip3 forbedret på væsentlige punkter. Få overblikket her.

(mere…)
Galaxy Watch5-serien har lang strømtid og forbedret holdbarhed

Samsung Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro skal ikke oplades hele tiden. Samsung har også fokuseret på holdbarheden.

(mere…)
Mød Galaxy Buds2 Pro - Samsung optimerer på superheadset

Samsung Galaxy Buds2 er blevet mindre og den aktive støjreduktion er forbedret.

(mere…)
Galaxy S23 Ultra får Snapdragon 8 Gen 2 processor

Galaxy S23-serien ventes, at blive annonceret i første kvartal næste år, men allerede nu forlyder det at processoren bliver næste generation af Snapdragon 8.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram