Samsung lancerer håndkontrol til Gear VR

Samsung fortsætter sin storsatsning på VR-fronten med ny håndkontrol til Gear VR serien. Vi giver dig pris, tilgængelighed samt alle detaljerne.

Samsung Gear VR med controller (Foto: Samsung)

Samsung Gear VR med controller (Foto: Samsung)

Det er ikke længe siden vi anmeldte det nyeste Samsung Gear VR headset med rosende ord. Fem ud af seks stjerner er alle givet til et velfortjent headset, der leverer uovertruffen underholdning til en overkommelig pris.

– Samsung Gear VR – test af nyt Gear VR

Samsung lover, at lanceringen af den nye kontroller, betyder enklere og mere interaktive oplevelser med Gear VR. Kontrolleren er ergonomisk designet med et bøjet design, der har til hensigt, at fungere som både fjernbetjening og gamepad.

Kontrolleren har til hensigt at lette arm- og hovedbevægelserne gennem bedre bevægelsesinteraktion. Dette skulle gøre VR-oplevelsen og mere bekvem under længere tids brug. Det er noget vi har efterspurgt i både vores første og anden anmeldelse af Gear VR.

Gear VR kontrolleren tilbyder ”finger-trigger” placeret ud for pegefingeren. Finger-triggeren kan agere vælger- gribe, sigte,- og skydefunktion. Ydermere har Samsung også tilføjet hjem-, volumen, og tilbageknap på kontrolleren.

Kontrolleren har et rundt touch-område, der agerer ligesom touchpadområdet på selve headsettet. Kombinationen af touchpad og finger-trigger giver brugeren en udvidet oplevelse under spil, men hjælper også til bedre navigering i apps og nye muligheder for udviklere.

– 10 ting du kan bruge Gear VR og virtual reality til

Allerede nu findes der mere end 550 apps til Gear VR platformen. Med den nye kontroller, har Oculus allerede yderligere 70 spil i udvikling, der alle udnytter den nye kontrollers funktioner.

Den nye kontroller kan købes sammen med Gear VR i en samlet boks. Men Samsung Danmark lover også, at kontrolleren understøtter alle tidligere Gear VR-modeller. Derfor vil kontrolleren også komme på markedet som løst tilbehør. Det vides endnu ikke hvad VR-kontrolleren vil koste i løs vægt.

Mere til historien

Gear VR inklusiv kontroller forventes i de danske butikker i løbet af foråret 2017. Den vejledende pris bliver på 1.199 kroner.

Samsung bekræfter betaling for AI-funktioner

BEKRÆFTET: AI i Galaxy-produkter vil koste penge, siger Samsung. Vil det reelt ske?

(mere…)
Samsung klar med Galaxy Ring i juli

Det ventes, at Samsungs bud på en smartring vil være klar til offentligheden i løbet af juli.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Sej AI-funktion fra Galaxy S24 kommer til andre Samsung-telefoner

Hvis du har en Samsung Galaxy S22-telefon eller tidligere, bliver du ikke AI-opdateret.

(mere…)
Apple Vision Pro ejere fortryder køb – her er årsagen

Det dyre mixed reality-headset, Apple Vision Pro, returneres i stor stil af de amerikanske forbrugere. 

(mere…)
Samsung får tilladelse for snuden af Apple

Er Samsung foran Apple i kapløbet om nye funktioner i deres smartwatches?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram