Denne uges mobilnyheder – uge 51

UGE 51: Anmeldelse af Chromecast Ultra og AirPods samt en podcast om lyd var blandt nyhederne denne uge.

Ugens nyhederDer er ingen tvivl om, at Huawei for alvor har ramt danskerne med deres produkter. I november lancerede de Mate 9 Pro, som netop er kommet til salg på det danske marked.

Telefonen er uden sammenligning den dyreste hidtil fra Huawei, men interessen er stadigvæk stor. Så om high-end telefoner fra Huawei, til en høj pris, også bliver accepteret af mobilkøberne må tiden vise. Telefonen kom i handlen tirsdag den 20. december.

Måske Chromecast Ultra bliver et julegavehit i år? Det er i hvert fald et spændende produkt til en fair pris. Du kan læse vores uddybende test af Chromecast Ultra.

 – TEST: Chromecast Ultra test – alle pengene værd

Det var også i denne uge, at det kom frem Apple ikke ønskede at anke dommen i sagen mod danske David. Sagen drejede sig om refurbished iPhones.

Apple er i øvrigt begyndt, at sælge refurbished Apple Watches, både Series 1 og Series 2, på deres amerikanske webshop.

 – Apple sælger nu også genbrugte Apple Watch

MereMobil.dk har fået Apple AirPods til test. Vi har blandt andet set nærmere på, hvordan du hurtigt og nemt kan parre dem både til iOS og Android. Det er også blevet til en anmeldelse af AirPods.

Og sidst men ikke mindst, så giv din stemme i afstemningen om ”Årets Mobil 2016”.

Årets mobil 2016 – stem på din favorit

Se ugens mest læste nyheder herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 51

01. Nu kan du endelig købe Huawei Mate 9 Pro
02. TEST: Chromecast Ultra test – alle pengene værd
03. Podcast #38: Sådan får du bedre lyd fra streamingtjenesterne
04. Samsung hæver måske prisen på Galaxy S8
05. Apple har opgivet kampen mod David
06. WEB-TV: Første kig på Apple AirPods
07. Galileo – Europas GPS-system er nu online
08. Flash bliver blokeret i Microsoft Edge
09. Super Mario Run er nu klar til download
10. Sådan parres Apple AirPods med Android-telefoner

Husk du altid finder vores seneste nyheder i fanen “Nyhedsoversigt”.

Mere til historien

Hvis du vil følge MereMobil.dk på tætteste hold, så finder du os på Facebook og Twitter. Tilmeld dig også vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram