Første kig på Apple AirPods

3

WEB-TV: AirPods er i salg nu. Jeg har modtaget et sæt til anmeldelse. Her kan du se hvor let parringen sker.


Én parring er nok

Apple AirPods
Apple AirPods (Foto: MereMobil.dk)

Sammen med iPhone 7 og 7 Plus lancerede Apple et trådløst headset. Det kom i kølvandet på, at de nye iPhones ikke har 3,5 mm. jackstik, der ellers hidtil har været standard i alle smartphones.

AirPods er trådløse, og deres særlige egenskab er den hurtige og automatiske parring. Første gang æsken åbnes spørger iPhone med det samme, om man vil parre headsettet. Der er tale om et headset baseret på Bluetooth teknologi, men det er selv parrings-delen som er den smarte.

Mere om Apple AirPods

Apple lover op til fem timers musikafspilning på en opladning.

Hvis man har Apple produkter over hele linjen, så kræves der kun én parring. Oplysningerne om parringen rejser automatisk mellem iPhone, iPad og Mac, så opsætningen kun skal udføres én gang.

Udover batteriet inde i selve AirPods enhederne, er der batteri i den æske de ”bor i”. Når AirPods sættes i æsken oplades de små øredimser. Selv æsken lades op med samme stik som til iPhone og iPad (Lightning).

AirPods koster 1.379 kroner – vejledende hos Apple. Oprindeligt var det planen, at det nye trådløse headset skulle have været i butikkerne fra oktober, men Apple udskød salgsstarten.

AirPods følger ikke med iPhone 7 og 7 Plus

Mere til historien

Når man tager den ene AirPods enhed ud af øret, pauses musikken automatisk, indtil den sættes i igen. Det virker blandt andet på Apples egen musikafspiller og Spotify på iPhone. Spotifys app til Mac understøtter imidlertid endnu ikke denne funktion.

Læs også:
Sådan parrer du AirPods med Android

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer