Apple sælger nu også genbrugte Apple Watch

0

Apple sælger genbrugte iPhones på den amerikanske webshop. Nu tilføjes også genbrugte Apple Watch Series 1 og 2 enheder til sortimentet.

Apple sælger nu genbrugte Apple Watches - både Series 1 og Series 2 (Kilde: Apple.com)
Apple sælger nu genbrugte Apple Watches – både Series 1 og Series 2 (Kilde: Apple.com)

I starten af november kom det frem, at Apple sælger genbrugte iPhones (de såkaldte refurbished-modeller) på deres amerikanske webshops. Et produkt med refurbished-mærket ligner en ny telefon, men indeholder brugte dele fra andre telefoner. Garanti og reklamationer dog den samme som på fabriksnye produkter.

 – Apple sælger nu genbrugte iPhones online

Prisen på disse modeller er 15 procent lavere end på de nye udgaver.

Apple har nu udvidet sortimentet til også at inkludere genbrugte Apple Watch produkter. Fælles for disse refurbished Apple Watches er, at de alle kommer med remmen ”Sport Band”. Priserne starter fra 229 dollars for 38 mm modellen og 249 dollars for modellen med 42 mm urkasse. Dette er for Series 1 med aluminums urkasse. Samme modeller i Series 2 koster 309 dollars for 38 mm, mens prisen er 339 dollars for 42 mm.

 – TEST: Apple Watch Series 2 – bedre men ikke en “killer”

Apple sælger også Macbook, iPad og iPods i refurbished udgaver. Produkter fra denne shop sælges kun internt i USA, sendes ikke til eksempelvis Danmark.

Ifølge GSMArena.com, så er der ikke nogle stainless steel varianter tilgængelig fra Series 1. Men er du interesseret i en Series 2, så kan du godt få med stainless steel. Prisen er 469 dollars for 38 mm modellen, mens det koster 40 dollars ekstra – altså 509 dollars – for modellen med 42mm urkasse.

 – WEB-TV: Refurbished eller? Kampen for en ny iPhone

Apple yder, som på nye produkter, også ét års garanti på produkter i deres refurbished-shop. Der er nyt batteri i telefonerne og en ny ydre skal, så det ligner en helt ny telefon.

Mere til historien

De refurbished iPhone-modeller Apple sælger er i hukommelsesvarianter, der ikke fås på de nye modeller.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer