Apple sælger nu genbrugte iPhones online

Apple har fået refurbished, genbrugte, iPhones i deres onlineshop. De sælges med 15 procents rabat.

Refurbished iPhone 6S Plus (Foto: Apple)

Refurbished iPhone 6S Plus (Foto: Apple)

Apple sælger nu genbrugte iPhones, kendt som refurbished, via deres onlinestore i USA. I forhold til nye telefoner er prisen sat 15 procent ned.

En iPhone 6S Plus 64 GB står til 589 dollars mens iPhone 6S Plus 16 GB ligger til 529 dollars. Telefonerne i refurbished-shoppen er i hukommelsesvarianter, som ikke fås på de nye modeller. iPhone 6S Plus kan eksempel ikke købes med henholdsvis 16 og 64 GB. Denne findes kun med 32 og 128 GB som ny model.

Refurbished blev for alvor kendt her i Danmark da Apple sagsøgte kunden David Lysgaard. David havde forlangt en fabriksny iPhone, som erstatning for den han indleverede til reparation, som Apple ikke kunne lave.

- Davids kamp for en ny iPhone

Et produkt med refurbished-mærket ligner en ny telefon, men indeholder brugte dele fra andre telefoner.

Under retssagen fremførte Michael Lanigan fra Apple, ifølge Ekstra Bladet, at en sådan model er ”lige som god som en ny” og ”bør kunne sælges til forbrugerne til samme pris”. Ikke desto mindre sælges refurbished modeller med rabat online hos Apple. Ind i mellem kan refurbished produkter findes i Apples butikker rundt i verden.

Apple yder, som på nye produkter, også ét års garanti på produkter i deres refurbished-shop. Der er nyt batteri i telefonerne og en ny ydre skal, så det ligner en helt ny telefon.

Tilbage i 2007 solgte Apple også iPhones med genbrugte dele, skrev New York Times. Dengang kostede en 4 GB iPhone 399 dollars – 100 dollars under prisen på en ny.

- PODCAST: Hør eksperterne bedømme iPhone 7

Om retssagen mellem David og Apple

Mere til historien

Apple sælger også Macbook, iPad og iPods i refurbished udgaver. Produkter fra denne shop sælges kun internt i USA, sende ikke til eksempelvis Danmark.

Læs også:
- Top-producenter: Her får du altid en ny telefon

Kan købes i dag - iPhone 14 Plus er nu i handlen

Apple har haft salgsstart på 3 ud af de 4 nye iPhone 14-modeller og nu er iPhone 14 Plus endelig tilgængelig for mobilkøberne.

(mere…)
Top-10: iPhone rydder hylderne

HITLISTE: Danskerne har penge nok. Stigende priser på iPhone, høje elpriser og gaspriser har ikke skræmt køberne væk fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Nu skal Apple rette ind – opladecirkus slutter

Et fælles stik til opladning af telefoner er vedtaget i EU. De nye regler gælder også Apple.

(mere…)
Apple Music runder 100 millioner sange

Apple Music har nu rundet 100 millioner sange i deres bibliotek, som fortsætter væksten.

(mere…)
Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
44 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram