Samsung hæver måske prisen på Galaxy S8

0

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter om Galaxy S8, så kan startprisen på S8 være op mod 20 procent højere end den var på Galaxy S7.

Samsung Galaxy S7 Edge i Olympic Edition (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy S7 Edge i Olympic Edition (Foto: Samsung)

Rygterne svirrer netop nu i stor stil om den kommende topmodel fra Samsung. Næste års topmodel ventes, at få navnet Galaxy S8, og telefonen forventes, at blive offentliggjort i perioden mellem ultimo februar og april måned. Det er endnu uvist præcist, hvornår Samsung vil afsløre modellen for 2017.

 – Samsung Galaxy S8 afsløres måske først i april

Da Galaxy S7 kom i handlen kostede den billigste variant 5.699 kroner uden abonnement for den almindelige model – og 6.499 kroner uden abonnement for den billigste variant af Galaxy S7 Edge.

Men den amerikanske investeringsbank Goldman Sachs mener nu, at du skal forvente en prisstigning på 15-20 procent når det kommer til startprisen på Galaxy S8. Det skriver GSMArena.com.

Tidligere har rygterne også floreret om, at der kun ville komme en Edge-variant af Galaxy S8. Er det tilfældet, så passer startprisen rimeligt med startprisen på Galaxy S7 Edge.

Stiger startprisen på Galaxy S8 med de 15-20 procent, så vil den altså stige til omkring 6.500-6.800 kroner uden abonnement. Er der en Edge-model også, at vil startprisen på den altså blive over de 7.000 kroner uden abonnement.

 – Samsung Galaxy S8 har måske ikke headset-stik

Samsung har endnu ikke selv kommenteret på disse rygter.

Mere til historien

Prisstigningen skulle ifølge Choise News skyldes, at prisen på råstofferne der bruges til fremstillingen af komponenterne er steget.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer