Her er de nye mobiler i november

2

OVERSIGT: Sony, Samsung og Apple er ude med deres nyheder, men både HTC og Huawei har stadig noget i ærmet. Se de kommende mobiler her.

Nye smartphone
Her er denne måneds nye smartphones (Foto: MereMobil.dk)

Julehandlen har tidligere været utrolig vigtig for mange producenter, som derfor udsendte deres nye modeller op til julehandlen. Efterhånden er disse salgsstarter dog rykket til september og oktober måned – stadig med julen i sigte.

I år har eksempelvis Google udsendt deres Pixel-telefoner torsdag den 20. oktober 2016. Dog er de ikke officielt til salg på det danske marked, men kan købes som parallelimport hos udvalgte webshops.

 – Anmeldere: Google Pixel er bedste Android til dato

Modsat tidligere år er der i november i år ikke nogle topmodeller, som kommer på hylderne i Danmark i løbet af november.

Vi har herunder samlet et overblik over de telefoner, der lander på hylderne hos de danske teleselskaber og mobilforhandlere.

HTC One A9s (Foto: HTC)
HTC One A9s (Foto: HTC)

HTC One A9s

Efterfølgeren til sidste års One A9 kaldes One A9s. Designet er en smule anderledes, men selvom One A9 blev kaldt en iPhone-look-a-like, så er det lige før One A9s er mere iPhone-agtig.

Der er i skrivende stund inden meldinger om, at HTC One A9s kommer i sortiment hos teleselskaberne, men flere mobilforhandlere vil få den på hylderne.

 – HTC One A9s er officiel

HTC One A9s blev offentliggjort under IFA-messen den 1. september. Meldingen dengang var, at prisen ville blive 2.790 kroner uden abonnement.

I skrivende stund kan den blandt andet købes hos ProShop.dk.

 – HTC One A9s – dansk pris og tilgængelighed

Huawei Nova-serien (Foto: Huawei)
Huawei Nova-serien (Foto: Huawei)

Huawei Nova

Huawei har for alvor gjort indtog på det danske smartphonemarked, hvilket blandt andet også ses på top-10 for oktober 2016, hvor de er tilstede på flere placeringer.

 – Huawei Nova – designmodel i kompakt design

De har primært telefoner med modelnavne som P8, P9, P9 Lite m.v., men under IFA-messen i september lancerede de Nova-telefonerne, hvor vi altså i Danmark ”kun” får glæde af Huawei Nova og ikke Nova Plus.

Huawei Nova Plus kommer ikke til Danmark

Huawei Nova har en pris på under 3.499 kroner. Vi har netop set den til under 3.000 kroner uden abonnement.

WEB-TV: Huawei Nova – det første kig

Moto Z fra Lenovo med MotoMods (Foto: Lenovo/Motorola)
Moto Z fra Lenovo med MotoMods (Foto: Lenovo/Motorola)

Moto Z og Moto Z Play

Moto-telefonerne er ikke i sortiment hos teleselskaberne. Derfor skal du finde både Moto Z og Moto Z Play hos de uafhængige mobilforhandlere.

Moto Z Play er en nedgraderet version af topmodellen Moto Z, hvis man kigger på specifikationerne. Batteriet er til gengæld i den større ende – nemlig på 3.510 mAh.

 – Lenovo har lanceret Moto Z og Moto Z Force

Telefonen koster omkring 3.500 kroner uden abonnement hos de forskellige forhandlere.

Er du mere til topmodellen Moto Z, så koster denne omkring 5.000 kroner uden abonnement.

Andre produkter

Teleselskabet 3 har også fået Honor 8 i sortiment som noge, hvilket vi også skrev i sidste måned de ville få, men nu er den altså på hylderne. Vi har tidligere testet Honor 8, der er en smartphone vi var ret begejstret for.

 – TEST: Honor 8 – årets overraskelse

Hvis du rigtigt meget ønsker dig en Google Pixel, og vil spare lidt mønt, så kan du eksempelvis tage en tur over grænsen og købe dit eksemplar hos Telekom i Flensburg.

Mere til historien

Hvis du vil se hvilke telefoner der kom i butikkerne i sidste måned, så tjek opgørelsen over oktober måneds nye mobiler her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer