HTC One A9s er officiel

HTC har netop offentliggjort efterfølgeren til sidste års midrange model One A9 og den nye har fået navnet One A9s. Se specifikationerne her.

HTC One A9s (Foto: HTC)

HTC One A9s (Foto: HTC)

HTC har netop på IFA-messen 2016 afsløret afløseren for sidste års midrange-model One A9, og dette års model har fået navnet One A9s.

Telefonens design ligner sidste års model med nogle få ændringer. HTC logoet oven over ”home” knappen er væk og kameraet er ikke længere på i midten. Men ellers er designet generelt som sidste års model.

 – HTC på vej med HTC One A9s

HTC One A9s kommer med en 5 tommer skærm af typen Super LCD og en opløsning på 720p, 13 megapixels kamera f/2.2, 5 megapixels frontkamera, NFC, WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.2 LTE (1/2/3/4/5/7/8/12/17/20/28/38/40) og et batteri på 2.300 mAh.

HTC One A9s kører på en MediaTek Helio P10 processor, som er en processortype der ligger sig i mid-range segmentet. De otte kerner (octa-core) suppleres af Mali-T860 MP2 grafikprocessor. HTC fik rigtigtig meget ud af Snadragon 617 processoren, der også er en processor til mid-range produkter, på One A9. Det bliver spændende om de på samme måde formår at tune MediaTek Helio P10.

HTC One A9s (Foto: HTC)

HTC One A9s (Foto: HTC)

Telefonen kommer i to varianter, hvilke der kommer på hvilke markeder er uvist. Men den kommer i en variant med 2GB RAM og 16 GB intern hukommelse, samt en med 3 GB RAM og 32 GB intern hukommelse. Desuden understøtter den microSD-kort op til 2 TB.

HTC har endnu ikke afsløret pris og tilgængelighed. Og de oplysninger varerier formentlig også fra marked til marked. Men der er tale om en global lancering.

 – HTC’s kommende Nexus-telefon bekræftet på benchmark-sider

Og specifikationsmæssigt virker det til, at HTC denne gang forsøger, at ramme et andet segment end tilfældet var med sidste års One A9.

Det er endnu uvist om HTC One A9s kommer på det danske marked.

 – HTC One A9s – dansk pris og tilgængelighed

Mere til historien

Ifølge hjemmesiden Androidcentral.com, så ventes HTC One A9s at blive sat til salg i London den 14. oktober. Dette er dog ikke bekræftet af HTC.

Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
IFA-messen 2021 aflyses på grund af coronapandemien

IFA-messen 2020 blev afholdt anderledes end normalt på grund af coronapandemien. Håbet var IFA kunne afholdes "rigtigt" i år. Men nu aflyses IFA 2021 helt.

(mere…)
Samsung deltager ikke i forbrugermessen IFA

IFA-messen bliver i år uden Samsungs deltagelse. Samsung vil afholde deres egen event.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram