Honor 8 – måske årets Android-smartphone

WEB-TV: Honor 8 er lanceret og du kan allerede nu købe telefonen i de danske butikker. Vi ser nærmere på den nye Honor 8 i dette web-tv indslag.

Huawei’s seneste telefoner klarer sig rigtig godt i diverse tests, men måske en af de største konkurrenter til Huawei er Honor, som faktisk er deres eget selvstændige brand.

Honor 8 – ny prisbillig supersmartphone til Danmark

Honor 8 (Foto: MereMobil.dk)

Honor 8 (Foto: MereMobil.dk)

Designet på Honor 8 har også fået positive kommentarer med på vejen, når jeg har fremvist testeksemplaret.

Og trods den rigtig fine pris, så går du ikke på kompromis særlig mange steder i telefonen. Du får et godt kamera, god processorkraft og batteriet er overraskende godt – faktisk har det snilt kunne klare to dage før det har krævet opladning.

Vi har rigtig mange positive ting at sige omkring Honor 8, men der er dog en ting, som er lidt træls omkring telefonen. Den er nemlig rigtig glat og kan derfor falde ned – fordi den glider på underlaget.

Honor 8 kommer i to forskellige version på det danske marked, hvor den ene er med 32 GB intern hukommelse og 4 GB RAM. Den kommer i farverne sort, hvid og blå og får en pris på 3.499 kroner uden abonnement. Mens den anden variant er med 64 GB intern hukommelse og i farverne guld, hvid og blå. Denne har en vejledende pris på 3.999 kroner uden abonnement.

 – Honor 8 – pris og tilgængelighed

Honor 8 lander allerede i handlen i dag – fredag den 26. august, hos Elgiganten, Telia og Call Me. Det ventes også, at flere forhandlere kommer til løbende.

 – TEST: Honor 8 – årets overraskelse

Mere til historien

Det er spændende at se om flere operatører tager telefonen ind eller om Honor-brandet skal arbejde sig “ind i sortiment” præcis som Huawei har skullet.

Her er en solid allround-telefon med mangler

VIDEO: Motorola Edge 50 Pro er en ret solid telefon, der blot mangler store rettelser via softwareopdateringer.

(mere…)
Dette fortæller sælgeren og elbils-ejere ikke

MIN FØRSTE ELBIL: Her er de største hemmeligheder, som jeg sjældent hører bilsælgere og elbils-ejere fortælle om.

(mere…)
Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
20 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram