Honor 8 – måske årets Android-smartphone

WEB-TV: Honor 8 er lanceret og du kan allerede nu købe telefonen i de danske butikker. Vi ser nærmere på den nye Honor 8 i dette web-tv indslag.

Huawei’s seneste telefoner klarer sig rigtig godt i diverse tests, men måske en af de største konkurrenter til Huawei er Honor, som faktisk er deres eget selvstændige brand.

- Honor 8 – ny prisbillig supersmartphone til Danmark

Honor 8 (Foto: MereMobil.dk)

Honor 8 (Foto: MereMobil.dk)

Designet på Honor 8 har også fået positive kommentarer med på vejen, når jeg har fremvist testeksemplaret.

Og trods den rigtig fine pris, så går du ikke på kompromis særlig mange steder i telefonen. Du får et godt kamera, god processorkraft og batteriet er overraskende godt – faktisk har det snilt kunne klare to dage før det har krævet opladning.

Vi har rigtig mange positive ting at sige omkring Honor 8, men der er dog en ting, som er lidt træls omkring telefonen. Den er nemlig rigtig glat og kan derfor falde ned – fordi den glider på underlaget.

Honor 8 kommer i to forskellige version på det danske marked, hvor den ene er med 32 GB intern hukommelse og 4 GB RAM. Den kommer i farverne sort, hvid og blå og får en pris på 3.499 kroner uden abonnement. Mens den anden variant er med 64 GB intern hukommelse og i farverne guld, hvid og blå. Denne har en vejledende pris på 3.999 kroner uden abonnement.

 - Honor 8 - pris og tilgængelighed

Honor 8 lander allerede i handlen i dag – fredag den 26. august, hos Elgiganten, Telia og Call Me. Det ventes også, at flere forhandlere kommer til løbende.

 - TEST: Honor 8 - årets overraskelse

Mere til historien

Det er spændende at se om flere operatører tager telefonen ind eller om Honor-brandet skal arbejde sig "ind i sortiment" præcis som Huawei har skullet.

Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
Denne computer er et vildt arbejdsredskab

VIDEO: Hvis du har brug for en bærbar arbejdscomputer, hvor særligt grafikydelsen er vigtig, skal du overveje MacBook Pro 14-tommer med M2 Pro-chip.

(mere…)
Derfor elsker jeg Galaxy S23 Ultra

VIDEOTEST: Kameraet i Galaxy S23 Ultra er fantastisk. Se min test af Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Smartphone og smartwatch til bedsteforældrene fra Doro

VIDEO: Synes du smartphones og smartwatches er smart, men lige teknisk nok? Vi ser nærmere på Doro Watch og Doro 8110.

(mere…)
OnePlus 11 er virkelig god - se testen

VIDEO: Inden du køber OnePlus 11, skal du se denne video. Kom tæt på OnePlus' 2023-topmodel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
20 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram