Honor 8 – pris og tilgængelighed

Den nordiske lancering af Honor 8 fandt sted i går. Telefonen kaldes allerede årets overraskelse. Du kan se pris og tilgængelighed her.

Honor 8 (Foto: MereMobil.dk)

Honor 8 (Foto: MereMobil.dk)

Honor er et brand, som verdens tredjestørste mobilproducent Huawei står bag, men i sidste halvdel af 2014 valgte Huawei at Honor skulle være et selvstændigt brand.

Det har bestemt heller ikke været nogen dårlig beslutning for der er lande, hvor Honor er større end Huawei – blandt andet i Kina og Finland. I 2015 blev der, ifølge producenten, solgt 40 millioner telefoner med Honor-navnet på verdensplan.

Honor 8 – ny prisbillig supersmartphone til Danmark

I Danmark har Honor ikke samme status, selvom nogle af de første og mest interessante Huawei-telefoner faktisk hed ”Honor”. Siden 2014 er det altså ikke Honor-telefonerne, som der er solgt flest af på det danske marked. Her er det særligt P8, P8 Lite og nu også P9, P9 Plus og P9 Lite, der er gjort Huawei til en succes de seneste to år.

Honor 8

Honor 8 (Foto: Honor)

Vi skal dog ikke snydes for Honor 8 i Danmark – og heldigvis for det. MereMobil.dk har testet Honor 8 og kan godt røbe, at den bliver kaldt årets overraskelse. Læs mere om hvorfor i linket herunder.

TEST: Honor 8 – årets overraskelse

Honor 8 kommer i to forskellige version på det danske marked, hvor den ene er med 32 GB intern hukommelse og 4 GB RAM. Den kommer i farverne sort, hvid og blå og får en pris på 3.499 kroner uden abonnement.

Den anden variant er med 64 GB intern hukommelse og i farverne guld, hvid og blå. Denne har en vejledende pris på 3.999 kroner uden abonnement.

Honor 8 lander allerede i handlen i dag – fredag den 26. august, hos Elgiganten, Telia og Call Me. Det ventes også, at flere forhandlere kommer til løbende.

Mere til historien

MereMobil.dk testede også Honor 7 sidste år, der endte på 5 ud af 6 stjerner og fik ”MereMobil.dk anbefaler”. Generelt har vi ofte været ret så begejstret for Honor-telefonerne, så det er spændende at se om også mobilkøberne tager dem til sig.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Det koster Samsung Galaxy S24-serien i Danmark

PRISOVERBLIK: Du kan købe Galaxy S24 fra 6.999 kroner. Se priser, lagerplads og farver her.

(mere…)
Så meget kan du spare på Samsung Galaxy S23-serien

PRISTJEK: Hvor meget falder en topmodelserie som Galaxy S23 over tid? Det har jeg undersøgt.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram