Honor 8 – ny prisbillig supersmartphone til Danmark

Fantastiske specifikationer, lækkert design og en skarp pris kan gøre Honor 8 til årets overraskelse. Se prisen her.

Honor 8 (Foto: MereMobil.dk)

Honor 8 (Foto: MereMobil.dk)

En lanceringsfest på Vaxholms fästning ud for Stockholm, Sverige, blev startskuddet for Honor 8 i vores del af verden. Telefonen er allerede sat til salg i blandt andet Kina.

Honor 8 er et spin-off af Huawei P9, og har stort set de samme specifikationer, men et justeret design, der får de to telefoner til alligevel at adskille sig.

Når man får Honor 8 i hånden, er der ikke tvivl om, at dette er et unikt produkt. Metalrammen er omsluttet af 15 tynde glaslag, som bryder lyset på en helt unik facon. Man er ikke i tvivl, når det er en Honor 8 man ser.

Honor 8 kan vise sig, at blive årets overraskelse.

TEST: Huawei P9 er fremragende – de fleste steder

Specifikationer i retning af en Galaxy S7

Indmaden i Honor 8 minder en del om, hvad vi finder i Galaxy S7. Jeg siger ikke, at telefonen erstatter en S7, men den kommer et stykke derhenad. Og når prisen tages i betragtning, bliver Honor 8 pludselig rigtig interessant.

En detalje er, at der ikke medfølger et headset i salgspakken. Til gengæld får du en hurtigoplader der på 30 minutter kan lade batteriet til cirka 47 procent.

Honor 8 hovedspecifikationer

 • Kirin 950 chipset
 • 2,3 GHz + 1,8 GHz processor
 • 4 GB RAM
 • 32 GB eller 64 GB hukommelse
 • MicroSD-kort op til 128 GB
 • Dual-SIM
 • Batteri: 3.000 mAh
 • 5,2 tommer Full HD LCD-skærm
 • 12 megapixels kamera (dualsensor RGB + monokrom)
 • 8 megapixels frontkamera
 • USB Type-C
 • Fingeraftrykslæser med trykfunktion
 • Android 6.0.1 + EMUI 4.1

Interessant prissætning

Honor 8 (Foto: MereMobil.dk)

Honor 8 (Foto: MereMobil.dk)

Prisen er med til at gør Honor 8 til en ekstra interessant nyhed og overraskelse. Introduktionsprisen er sat til 3.495 kroner uden abonnement for udgaven med 4 GB RAM og 32 GB hukommelse. Og du får virkelig meget for pengene.

Huawei P9 Lite koster lige nu 2.400 kroner. P9 ligger til 3.800 kroner mens P9 Plus kan købes til 5.000 kroner.

Med en pris på 3.495 kroner er Honor 8 et rigtigt interessant produkt. Jeg vil vove påstanden, at Honor 8 er meget mere spændende, og et bedre køb en Huawei P9.

Vil du have udgaven med 4 GB RAM og 64 GB hukommelse er startprisen 3.999 kroner.

TEST: Huawei P9 Plus – en fed topmodel

Salget starter fredag den 26. august i Danmark. Blandt salgskanalerne er Elgiganten, Telia og Call Me, men flere ventes at komme til.

32 GB versionen kommer i farverne sort, hvid og blå. Honor 8 med 64 GB kommer i guld, hvid og blå.

Billeder af Honor 8

Mere til historien

Honor er et selvstændigt varemærke i Huawei-koncernen. Man kan se Honor 8 som en ”sidelancering” for Huawei, der stadig har fuldt fokus på opbygning af deres hoved-brand.

Tidligere Huawei-brand Honor får Google-apps

Skilsmissen mellem Honor og Huawei ser ud til at bære frugt. Honor får nu fuld adgang til Androids funktioner og tjenester.

(mere…)
Honor vil overgå Huawei Mate- og P-serierne

De kommende Magic-flagskibstelefoner fra Honor vil ifølge Honors CEO overgå modellerne i Huaweis Mate- og P-serie både på kamera og ydelse.

(mere…)
Honor fri for sanktioner – vil udfordre Apple og Huawei

Honor, som tidligere var ejet af Huawei, er nu solgt og ventes at være fri for sanktionerne. Nu kommer Honor View 40.

(mere…)
Kan Huawei skyde genvej til Google gennem Honor?

Huawei trækker sig fra subbrandet Honor, men er det nok til, at Honor kan godkendes af amerikanerne, så Honor-telefoner får adgang til Googles apps og tjenester?

(mere…)
Huawei: Så er salget af Honor officielt

Huawei har valgt at sælge datterselskabet Honor fra. Det gør de for at sikre Honors overlevelse. Det oplyser Huawei i en pressemeddelelse.

(mere…)
Huawei sælger Honor-brandet fra

Huawei har solgt deres Honor-brand fra i håbet om, at Honor kan ”leve videre” uden at blive ramt af USAs sanktioner, der har bremset Huaweis succes.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram