Swipp er klar med onlinebetaling

Nu kan du betalt med Swipp når der handles på nettet. Swipp har lanceret Swipp Erhverv Nethandel.

Swipp Nethandel (Foto: Swipp)

Swipp Nethandel (Foto: Swipp)

Mobilbetalingsløsningen Swipp kan fra i dag også benyttes til betaling når danskerne handler på nettet. Dermed er får MobilePay konkurrence på dette punkt.

Swipp skriver, at løsningen Swipp Erhverv Nethandel bliver den billigste og sikreste betalingsløsning til netbutikker, der ønsker at lade kunderne betale direkte med mobilen.

 - Danske Banks kunder kan bruge Swipp

- ”Stadig mere handel foregår online og via mobilen, og derfor vil det være helt naturligt for forbrugerne også at bruge mobilen som betalingsmiddel frem for at skulle finde sit betalingskort frem, rode med lange kortnumre og indtaste sikkerhedskoder. Hurtighed og enkelthed er vigtige parametre for at sikre et godt flow i et netkøb, og derfor har vi store forventninger til, at Swipps nye nethandelsløsning vil være en gevinst for både forbrugeren og de erhvervsdrivende,” siger Martin F. Andersen, adm. direktør hos Swipp.

Misbrug af betalingskort skal bekæmpes med ny EU-regel

I løbet af efteråret skal danske netbutikker bede kunderne om en ekstra kode, der sendes til deres mobil via SMS, hvis de handler for mere end 450 kroner på nettet – og betaler med Dankort. Dette er en ny EU-regel, der skal forsøge at bekæmpe misbrug af betalingskort i forbindelse med handel på nettet.

Den verificering slipper du for, hvis du benytter Swipp, da brugerens identitet fra startet af er tilknyttet Swipp via NemID.

 - Swipp erkender MobilePay er overlegen

- ”Sikkerheden er i top, når man betaler med Swipp, fordi vores løsning er fri for betalingskort. Butikkerne slipper for, at stjålne betalingskort misbruges til at købe dyre mærkevarer, og forbrugerne slipper for at angive personlige kortoplysninger, som risikerer at havne i de forkerte hænder og blive misbrugt. Med Swipp Erhverv Nethandel indtaster man blot sit mobilnummer, godkender betalingen på sin mobil og så overføres penge direkte fra ens konto til forretningens,” siger Martin F. Andersen.

Swipps løsning giver de erhvervsdrivende lavere transaktionsomkostninger og betalingsgaranti.

 - ”Swipps infrastruktur uden brug af betalingskort betyder, at transaktionsomkostningerne for butikkerne er de laveste på markedet. Samtidig kontrolleres kundens saldo automatisk, inden transaktionen gennemføres, så netbutikken er garanteret, at pengene overføres. Med Swipp Erhverv Nethandel har vi nu fire forskellige løsninger, som kan dække alle vores erhvervskunders behov, hvad enten de ønsker kontaktløs betaling, integration i kassesystemet, mobilnummer eller netbetaling, siger Martin F. Andersen.

 - MobilePay forsvinder måske fra Dansk Supermarked

Mere til historien

Swipp har på nuværende tidspunkt indgået aftaler med QuickPay, ePay, AltaPay, Farpay og Kvanto, der er nogle af de største betalingsformidlere i Danmark.

Apple sagsøges på grund af Apple Pay

En dominerende markedsposition og manglende vilje til at lukke andre betalingsformer ind i deres økosystem, har ført til et søgsmål mod Apple.

(mere…)
Apple Pay er det foretrukne mobilbetalingsmiddel

Danskerne er blevet glade for mobilbetaling og Apple har førertrøjen. Hver femte betaling i butikkerne i de større danske byer sker med Apple Pay.

(mere…)
20 procent af alle betalinger sker fra mobilen

En ny undersøgelse fra Danmarks Nationalbank viser, at 1 ud af 5 betalinger i de fysiske butikker nu sker fra telefonen.

(mere…)
Danskerne vilde med mobilbetaling

MobilePay er uden sammenligning den mobilbetalingsløsning, som flest danskere har på mobilen. Det er dog Apple Pay, som står for flest transaktioner i de fysiske butikker.

(mere…)
MobilePay sætter rekorder på nethandel

Julemåneden sætter ingen rekorder i 2021, som det ser ud lige nu. Men det gør hele 2021, hvor der i gennemsnit har været over en millioner daglige betalinger.

(mere…)
MobilePay slog atter rekorder på Black Friday 2021

Black Friday er blevet til Black Week, hvilket spreder danskernes shopping ud. Black Friday er dog fortsat størst.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram