Swipp er klar med onlinebetaling

4

Nu kan du betalt med Swipp når der handles på nettet. Swipp har lanceret Swipp Erhverv Nethandel.

Swipp Nethandel (Foto: Swipp)
Swipp Nethandel (Foto: Swipp)

Mobilbetalingsløsningen Swipp kan fra i dag også benyttes til betaling når danskerne handler på nettet. Dermed er får MobilePay konkurrence på dette punkt.

Swipp skriver, at løsningen Swipp Erhverv Nethandel bliver den billigste og sikreste betalingsløsning til netbutikker, der ønsker at lade kunderne betale direkte med mobilen.

 – Danske Banks kunder kan bruge Swipp

– ”Stadig mere handel foregår online og via mobilen, og derfor vil det være helt naturligt for forbrugerne også at bruge mobilen som betalingsmiddel frem for at skulle finde sit betalingskort frem, rode med lange kortnumre og indtaste sikkerhedskoder. Hurtighed og enkelthed er vigtige parametre for at sikre et godt flow i et netkøb, og derfor har vi store forventninger til, at Swipps nye nethandelsløsning vil være en gevinst for både forbrugeren og de erhvervsdrivende,” siger Martin F. Andersen, adm. direktør hos Swipp.

Misbrug af betalingskort skal bekæmpes med ny EU-regel

I løbet af efteråret skal danske netbutikker bede kunderne om en ekstra kode, der sendes til deres mobil via SMS, hvis de handler for mere end 450 kroner på nettet – og betaler med Dankort. Dette er en ny EU-regel, der skal forsøge at bekæmpe misbrug af betalingskort i forbindelse med handel på nettet.

Den verificering slipper du for, hvis du benytter Swipp, da brugerens identitet fra startet af er tilknyttet Swipp via NemID.

 – Swipp erkender MobilePay er overlegen

– ”Sikkerheden er i top, når man betaler med Swipp, fordi vores løsning er fri for betalingskort. Butikkerne slipper for, at stjålne betalingskort misbruges til at købe dyre mærkevarer, og forbrugerne slipper for at angive personlige kortoplysninger, som risikerer at havne i de forkerte hænder og blive misbrugt. Med Swipp Erhverv Nethandel indtaster man blot sit mobilnummer, godkender betalingen på sin mobil og så overføres penge direkte fra ens konto til forretningens,” siger Martin F. Andersen.

Swipps løsning giver de erhvervsdrivende lavere transaktionsomkostninger og betalingsgaranti.

 – ”Swipps infrastruktur uden brug af betalingskort betyder, at transaktionsomkostningerne for butikkerne er de laveste på markedet. Samtidig kontrolleres kundens saldo automatisk, inden transaktionen gennemføres, så netbutikken er garanteret, at pengene overføres. Med Swipp Erhverv Nethandel har vi nu fire forskellige løsninger, som kan dække alle vores erhvervskunders behov, hvad enten de ønsker kontaktløs betaling, integration i kassesystemet, mobilnummer eller netbetaling, siger Martin F. Andersen.

 – MobilePay forsvinder måske fra Dansk Supermarked

Mere til historien

Swipp har på nuværende tidspunkt indgået aftaler med QuickPay, ePay, AltaPay, Farpay og Kvanto, der er nogle af de største betalingsformidlere i Danmark.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer