Denne uges mobilnyheder – uge 33

0

UGE 33: Google har lanceret Duo. TDC har det bedste mobilnetværk og Oister er klar med modtræk til Plenti. Læs om dette og flere andre af ugens mest læste nyheder i denne uges overblik.

Ugens nyhederEISA har netop offentliggjort vinderne for EISA Awards 2016/2017. Endnu engang løber Huawei med prisen for bedste forbruger-telefon med dette års Huawei P9. Men der er også priser til både LG, HTC og Samsung. Læs mere om hvilke priser de forskellige producenter har vundet her.

Du kan også læse, hvilke tre mobilgadgets, som har fulgt John G. denne sommer.

Der er rygter om, at Android 7.0 Nougat frigives allerede i morgen, mandag den 22. august. Google har dog endnu ikke bekræftet disse, men oplysningerne stammer fra det canadiske teleselskab Telus.

Android 7.0 Nougat kommer næste uge

Google har netop lanceret deres nye videochat-applikation, som er en konkurrent til Skype, Messenger (videoopkald) og Apples FaceTime. Vi har prøvet Google Duo og anbefaler dig, at installere den på din telefon.

TDC er endnu engang vinderen i en ny test af mobilnetværket i Danmark. Denne gang er det analyseinstituttet P3 Communications, som har testet de danske mobilnetværk. Præcis som i flere tidligere tests er det TDC, der bliver vinderen. P3 Communications er en uafhængig international virksomhed, som har specialiseret sig i tests af mobilnetværk. Se hvordan de andre mobilnetværk klarer sig i testen her.

Se ugens mest læste nyheder herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 33

  1. Derfor skal du installere Google Duo
  2. Galaxy S8 kommer måske kun i Edge-variant
  3. TDC vinder drivetest af mobildækning
  4. Oister forsvarer sig mod Plenti – ny fri tale/datapakke
  5. Windows-telefoner er næsten helt væk
  6. Galaxy Note 7 opdateres hurtigt til Android 7.0 Nougat
  7. Disse tre mobilgadgets fulgte mig i sommer
  8. EISA Awards 2016 – se de prisvindende smartphones
  9. Plenti udvider med flere magasiner
  10. Nykredit indgår partnerskab med Lunar Way

Klik på overskriften for at læse artiklen.

Mere til historien

Find også MereMobil.dk på FacebookTwitter og Google+. Du kan også holde dig opdateret ved at abonnere på vores gratis nyhedsbrev.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer